Személyes horoszkóp

Abban a pillanatban, amikor ön megszületett egy világűrbeli objektum teljesen egyedi pozícióban helyezkedett el az égen, ami alapvetően meghatározta az ön személyiségét. Alul fontos információkat találhat meg a bolygókról, a Holdról és az Aszcendensről, valamint a pozíciójukról.

2aH19'33b4c5d6e7f8gE01'9hC19°19'A57'10iF29°43'D45'11jG18°02'J21°12'B38'12kK23°20'1lI15°56'

8°57' i (h)

Az ön Nap jegye Nyilas

A A Nap: A temperamentumot határozza meg, valamint az identitást és azt ahogyan mások érzékelik önt, így ez az ön energiájának a forrása.

2 Sgr RA:17H49m Dec:-27°50' Alnasl RA:18H7m Dec:-30°25' Kaus Australis RA:18H25m Dec:-34°22' eta Sgr RA:18H19m Dec:-36°45' Kaus Media RA:18H22m Dec:-29°49' Kaus Borealis RA:18H29m Dec:-25°25' Polis RA:18H15m Dec:-21°3' fi Sgr RA:18H47m Dec:-26°58' Ascella RA:19H4m Dec:-29°51' Nunki RA:18H56m Dec:-26°17' tau Sgr RA:19H8m Dec:-27°39' ksi Sgr RA:18H59m Dec:-21°5' Manubrij RA:19H6m Dec:-21°43' d Sgr RA:19H19m Dec:-18°55' ro Sgr RA:19H23m Dec:-17°49' h Sgr RA:19H37m Dec:-24°41' Terebellum II RA:19H58m Dec:-27°8' Terebellum IV RA:20H4m Dec:-27°40' theta Sgr RA:20H1m Dec:-35°14' iota Sgr RA:19H56m Dec:-41°49' Rukbat RA:19H25m Dec:-40°35' beta Sgr RA:19H24m Dec:-44°46'

A Nyilas jegy szülötteinek életét a Jupiter vezérli, ezért nyugodt természetük van, és nyitottak a vallási, tudományos vagy teoretikus elmélkedésre. Szeretik a függetlenséget, de az igényeik nem lépik át a törvény vagy az elkötelezettségük által diktált határokat. Optimisták, és magabiztosan és semmivel nem törődve cselekednek. Mindent megtesznek a leendő sikerük érdekében, ami eljuttatja őket a céljaikhoz. Hisznek a tekintélyben, nem túl kritikusak és imádják a szabadságot és az igazságosságot.

Szeretik a finom ételeket, az ivást, a természetet és jók a sportban. Gyorsan tudnak dönteni, és pontos utasításokat adnak az embereknek. Nem félnek a veszélytől, magabiztosak, ambiciózusak, és érzik saját fizikai teljesítményükben rejlő erejüket. Általában az érzelmeik alapján döntenek, ami néha csalódáshoz vezet. A céljaikat a barátaik segítségével érik el.

Az egyik gyengeségük az ingerlékenység. Ösztöneiknek köszönhetően mindig tökéletesen fel tudják mérni, milyen bánásmód bántja leginkább a barátaikat. Egy másik gyengeségük az impulzivitás, ami számtalan felesleges problémához vezet.

A Nyilasok gyakran ügyvédek vagy papok, ami megfelel az igazságérzetüknek. Szeretik a munkájukat, és minden problémához pozitívan állnak hozzá. Képesek fáradhatatlanul dolgozni, és megvan bennük a vállalkozókedv és a bátorság is. Minden olyan szakmában jók, aminek a mozgáshoz van köze.

A kapcsolatok terén nem túl szerencsések. Spontánul lépnek házasságra, később pedig sajnos megbánják. Többször is megházasodnak az életükben. A Nyilas hűsége a partnerétől függ. Ha valóban szeretik és gondoskodnak róla, teljesen átadják magukat a partnerüknek.

7°38' k (j)

Hold a Vízöntőben

B A Hold: A szívre, a lélekre és a belső énre gyakorol hatást. A Hold befolyására félénkké és érzékennyé válunk.

A Vízöntő Hold barátságos természet, annak ellenére, hogy szüksége van térre és egyedüllétre. Megértőek és őszintén törődnek mások érzéseivel, viszont nehezen köteleződnek el valaki mellett. Gyakran nem mutatják ki érzéseiket és megmaradnak mindenáron racionálisnak.

Ennek a csillagállásnak nagy pozitívuma az innovációs potenciál, a képesség, hogy újszerű megoldásokkal szolgáljanak különböző problémákra.

A természetben feltöltődhet, kifejezetten vonzzák a lakatlan helyek. Igaz, ezt a vágyát élénk fantáziájával is kielégítheti. Szüksége lesz egy kis csendes merengésre, hogy rendezze gondolatait.

23°20' k (j)

A Vízöntő aszcendens

K Aszcendens: Meghatározza a belső kezdeti energiánkat, a világképünket és a dolgokkal kapcsolatos véleményeinket.

az eredmény típusának időpontjához és dátumához

19°19' h (g)

Merkúr a Skorpióban

C Merkúr: Az intellektusra és az önkifejezési képességünkre gyakorol hatást; befolyásolja a kapcsolatokat és a személyiség fejlődést is.

A Merkúr a Skorpióban okos és összeszedett. Az ilyen személyeknek különös tehetségük van a jó viccek és összeesküvés elméletek kiötléséhez. Bárhogy is legyen, hajlamosak negatívan szemlélni a világot, cinikusak és brutálisan őszinték. Könnyebb számukra olyasmiről beszélgetni, ami iránt elhivatottak.

6°45' j (i)

Vénusz a Bakban

D Vénusz: Az érzelmeinkre gyakorol hatást, a szeretet és a kapcsolatokat szimbolizálja.

Azok a személyek, akiknél érvényesül a Vénusz hatása a Bakban, kiegyensúlyozottak és a professzionálisak. A nők függetlenek, gondoskodnak magukról. Kapcsolatait és a szív ügyeit nagyon komolyan veszi. Hajlandó sok energiát fektetni a kapcsolataiba, ezért üzleti partnerként is népszerű lehet.

8°01' h (f)

Mars a Skorpióban

E Mars: A fizikai és mentális erőnkre gyakorol hatást, emellett a szexuális életet és egészséget is befolyásolja.

A Mars a saját jegyében, a Skorpióban, nagyon erős hatást fejt ki. Ezek az emberek természetüknél fogva kifinomultak. Képesek beosztani az energiáikat és módszeresen megoldani komplex feladatokat. Általában semmit nem tesz meggondolatlanul, híres az eltökéltségéről. Ha kijelölte magának az utat, nincs, aki megállítsa. Mivel remek memóriája van, nem felejti el, ha valaki igazságtalanul bánt Önnel.

29°43' i (i)

Jupiter a Nyilasban

F Jupiter: A fejlődést és a találékonyságot szimbolizálja, de negatív hatást gyakorol a kockázatos üzleti vállalkozásokra és a szerencsejátékra.

A Jupiter saját jegyében - a Nyilasban - felerősíti a befolyásolás képességét. Bizakodó és pozitív energiákat hoz, és erősíti az utazásra, idegen kultúrák megismerésére irányuló vágyat. Ennek az állásnak negatív hozadéka is van, az emberek gondtalanok, kicsinyesek lehetnek befolyása alatt. Élvezi a természetben töltött időt, valamint a tanulás, elmélkedés és szellemi gyarapodás is foglalkoztatja.

18°02' j (i)

Szaturnusz a Bakban

G Szaturnusz: Általában az akadályok és a nehézségek felbukkanását vetíti előre; a hatására komollyá és visszahúzódóvá válunk.

A Szaturnusz saját jegyében, a Bakban, olyan embert takar, aki fegyelmezett, engedelmes, felelősségteljes és sokra tartja kötelezettségeit. Jelenleg fontos Önnek a hagyomány. Makacsul tiszteli a tradíciókat, ugyanakkor szélsőséges helyzetben képes revideálni a véleményét. Főleg akkor, ha adott hagyomány már jócskán idejét múlta.

3°19' b (a)

Uránusz a Bikában

H Uránusz: A fejlődést és az új ötleteket szimbolizálja.

Ez a csillagállás – Uránusz a Bikában – nagyon makacs és elkötelezett lehet, míg a gyakorlatban igen újszerű, progresszív ez a kombináció. Az anyagi stabilitás most prioritást élvez életében, sőt a vágy, hogy biztos tőkével rendelkezzen, egészen türelmetlenné teszi.

15°56' l (k)

Neptunusz a Halakban

I Neptunusz: Önmagunk elvesztését és az identitásproblémákat szimbolizálja.

Amikor a Neptunusz a Halakban van, szilárdan áll saját házában. Ez jelentős spirituális erőket szabadíthat fel, így hite is megerősödhet. Mások rokonszenvesnek és nagyvonalúnak látják, noha nincs békében saját magával, bizonytalan identitását illetően. Ez a csillagállás kedvez a zenének, táncnak és más művészeteknek.

21°12' j (i)

Plútó a Bakban

J Plútó: Rendkívül fontos dolgokkal áll összefüggésben: halál, túlélés, tilalmak, igazságosság. A hatása hosszú ideig tartó.