Hold a Vízöntőben

A Hold: A szívre, a lélekre és a belső énre gyakorol hatást. A Hold befolyására félénkké és érzékennyé válunk.

Vízöntő: A csillagjegy a Szaturnusz és Uránusz hatása alatt áll. A jegy szülöttei ezért m...

A Vízöntő Hold barátságos természet, annak ellenére, hogy szüksége van térre és egyedüllétre. Megértőek és őszintén törődnek mások érzéseivel, viszont nehezen köteleződnek el valaki mellett. Gyakran nem mutatják ki érzéseiket és megmaradnak mindenáron racionálisnak.

Ennek a csillagállásnak nagy pozitívuma az innovációs potenciál, a képesség, hogy újszerű megoldásokkal szolgáljanak különböző problémákra.

A természetben feltöltődhet, kifejezetten vonzzák a lakatlan helyek. Igaz, ezt a vágyát élénk fantáziájával is kielégítheti. Szüksége lesz egy kis csendes merengésre, hogy rendezze gondolatait.


Ezen napok hátránya, hogy kissé magányosnak érezheti magát. Ugyanakkor keresi is az egyedüllétet, hogy a gondolataira fókuszálhasson. Szélsőséges esetben magánya szociális fóbiává nőhet, hideggé és elutasítóvá válhat. Mások nem értik viselkedését, de Önt ez nem zavarja. Képes egymaga is szórakozni, ha kedve tartja.

Ne csak a jelenre koncentráljon, remek időszak ez a jövő tervezésére, például karrierje alakítására. Tele van ötletekkel, ezért próbáljon megnyugodni és fülelni mit üzennek rejtett vágyai.