Párkapcsolati horoszkóp

Párkapcsolati horoszkóp

 
Egy kapcsolat két ember társulása, akik megértik egymást. Szeretik megosztani tapasztalataikat, elképzeléseiket, álmaikat, közösen tervezik a jövőt. Ezért teremtenek kapcsolatot. A jól ismert közmondás szerint "Több kéz gyorsabban végez." és ez igaz is. Ha az ember egyedül lenne, kivel osztaná meg örömét, gondjait és problémáit? Egyszerűen fogalmazva, az egy ajándék, ha van valaki, aki mindig támogatja, amikor szüksége van rá, és ezt értékelni kell.

Párkapcsolati horoszkóp

A párkapcsolati horoszkóp 12 csillagjegyet köt össze, amelyek négy elemre oszlanak: Tűz, Víz, Föld és Levegő. Minden jegy bizonyos mértékig kompatibilis. Egyesek jobban, mások kevésbé, a többi ideális párost alkot.

A tűz állatövi jegyek a Kos, az Oroszlán és a Nyilas. A vízhez kapcsolódó jegyek a Halak, a Rák és a Skorpió. A föld jegyek a Bika, a Szűz és a Bak, míg az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő mindig a felhőkben tartják a fejüket.

Azt mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de ez nem mindig igaz. Példaként vehetjük a tűz és víz társulását. A víz kioltja a tüzet, így a Halak megszelídíthetik a szenvedélyes Oroszlánt, de ez ellenkezik az ő dolgaival, így ennek a kapcsolatnak nincs ígéretes jövője. Ellenpéldaként, a levegő rajong a tűzért, ezért például az Ikrek ideális partner a Bika számára, mert megérti őt.

A párkapcsolati horoszkóp szerint ugyanazok a csillagjegyek vonzzák és értik meg egymást leginkább. De kivételt mindenhol lehet találni. Például két tűz jegy – Oroszlán és Oroszlán – társulása szikrákat hozhat létre. Ezek a szikrák problémákat okozhatnak. A Rák és a Rák kapcsolata azonban nagyon nyugodt és barátságos, megértik egymást, ezért semmi sem lepheti meg őket negatívan.

A Zodiákus tűz jegyei a levegő jegyekkel vagy egymással értik meg a legjobban magukat. De itt a két véglet veszélye áll fenn: szerethetik egymást vagy gyűlölhetik. A víz jegyek képesek megérteni a föld jegyeket. Kapcsolatuk tele van szenvedéllyel, de egyben harmóniával is. Az állatöv levegő jegyei fogják a legjobban megérteni egymást. Annyi mondanivalójuk van egymásnak, az egész életüket a saját fantáziájukban szeretnék leélni és optimistának születtek.

Bármelyik jegy is a partnere, még ha a csillagjegye nem is kompatibilis az Önével, ne veszítse el a reményt! Minden sziklát meg lehet törni, minden partot meg lehet hódítani. Csak az erején és türelmén múlik. Ha igazán akarja, nyitva áll Ön előtt az út. Egy párkapcsolatban fontos a megértés, ezért hallgassa meg a párját, tanulhat valamit, és ez inspirálhatja a jövőben.

 

Párkapcsolati horoszkóp