Bika Horoszkóp 2023

2023-ban a Bikák elsősorban a pénzt és az új élményeket fogják hajszolni. Erős oldaluk a kitartás és az ambíció lesz, ezért a 2023-as horoszkóp azt ajánlja, hogy haladjon egyenesen a céljai felé, és ne hagyja, hogy mások véleménye zavarja. Mivel azonban ennek a föld jegynek a képviselői hajlamosak a materializmusra, a pénzhajszolás hevében könnyen kerülhetnek olyan helyzetekbe, ahol érzéketlennek tűnhetnek. Ez nem jó a kapcsolatokban, nagyon erős és érzelmes élményekre számíthat ezen a téren.

Tele lendülettel és motivációval lép az új évbe. Az erős igénye, hogy jó előre részletesen megtervezze a dolgokat, előre fogja vinni. Minden bizonnyal nem hiányzik a karrierjének világos elképzelése és az a vágy, hogy a maximumot megtegye érte – akár speciális szemináriumokon kell részt vennie, akár éjszaka kell keményen tanulnia.

A tavaszi hónapok felébresztik a vágyát utazásra és új kultúrák megismerésére. Jól fog sikerülni az a terve, hogy az utazási élményeket a pénzszerzéssel összekapcsolja. A barátai támogatni fogják, vagy akár beszállnak a tervébe, és Önnel mennek. Ebben az időszakban nagy lesz az étvágya, ezért ügyeljen a testsúlyára, és ne felejtsen el eddzeni.

A Vénusz helyzetéből adódóan különösen tavasszal felerősödnek az érzékszervei, és kétszer annyi mindent fog átélni, ami a szerelemmel kapcsolatos. Mély beszélgetésekre számíthat partnerével, és szép közös pillanatok is várnak Önökre. Ilyenkor azonban magas követelményeket támaszt önmagával és párjával szemben, ami nézeteltéréseket, veszekedéseket okozhat, amihez nagyon erős érzelmek is társulnak majd. Ha nincs állandó partnere, akkor talán ebben az időszakban a lelki társa vár Önre a következő sarkon.

Ősszel elfárad, és eltávolodik másoktól. Az önfejlesztésről szóló könyvek olvasásában való elmélyülés jó elfoglaltság lesz ebben a nyugodt időszakban. Ez azért van, mert bizonyos változások indulnak el jelenlegi gondolkodásmódjában. Ezt az időszakot arra is kihasználhatja, hogy rendezze a régi dolgokat, és teret teremtsen az életében az újaknak.

Télen az év során felgyülemlett kötelezettségek nyomasztóvá válnak, emiatt frusztrált lesz. De ne kebelezze be ez az érzés; a világ nem esik szét, ha nem fejez be valamit. Tegyen meg mindent, de ne vigye túlzásba. Jobb, ha élvezi a barátai és a családja társaságát, és lazít.