Horoszkóp 2023

Az elkövetkező 2023-as évben sok energiára és erőre számíthat, amely segít a várva várt változások eléréséhez magánéletében és karrierjében. A motivációnak köszönhetően, amiben biztosan nem lesz hiány, folyamatosan halad előre.

Számíthat arra, hogy az új év kezdete átalakulás lesz. A Jupiternek a Kosban elfoglalt pozíciója megerősíti potenciálját és ambícióit, és képes lesz elérni céljait. Ez különösen a tűz jegyekre vonatkozik.

2023 első felében különösen az Ikreknek, Mérlegeknek és Vízöntőknek kell óvatosnak lenniük, mivel bizonyos tekintélyelvű hajlamokat és mások véleményével szembeni bizalmatlanságot mutathatnak. Ez konfrontációhoz vezethet szeretteikkel vagy kollégáikkal, amit később megbánhatnak. Az azonban, hogy nem bíz másokban, nem feltétlenül jelent rosszat, és a felelősségtudatot is erősítheti, ami végül is nagyon előnyös lehet.

A karrier szempontjából 2023 nagyszerű év lesz! Főleg a föld jegyeknek, akiknek az amúgy is erős ambíciója és az anyagi biztonság iránti vágya felerősödik. Ahogy az Uránusz helyzete is sugallja, nagyon kreatív, és friss ötletekkel teli lesz. Néha ezt nehéz lesz elhinni.

Az év második felében sokunk lelkifurdalást tapasztalhat. Ebben az időszakban nem fog eltűrni semmiféle manipulációt vagy rábeszélést. Ezekben az esetekben különösen a tűz jegyek erős haragot érezhetnek, és hajlamosak lehetnek az agresszióra. A víz jegyek nagyon sebezhetőnek érezhetik magukat, így nagyobb biztonságban érzik magukat védőpajzsuk mögött.

A Nyilas jegyébe érkező Mars az év végén visszaadja az energiát az életébe. Vágyni fog az utazásra, a sportolásra és az új emberek megismerésére, akik között megtalálhatja a lelki társat.


Jupiter a Kosban
20.12. 2022 - 16.5. 2023
a
20.12.
Jupiter a Bikában
16.5. 2023 - 26.5. 2024
b
16.5.

Ebben az időszakban teljes mértékben kihasználja vezetői potenciálját. Azok, akik magabiztosak és nem félnek kiemelkedni, akár a tendenciákat is meghatározhatnak, és ezért sok emberre hatással lehetnek környezetükben. Önnek az energiája sem hiányzik mindehhez, és amikor megtanulja másoknak továbbadni, akkor semmi sem áll az útjába. Van azonban egy hátránya mindennek - magatehetetlen embereket vonzhat be.

Ebben az időszakban, a türelmének és a stabilitásának köszönhetően, amelyet a Jupiter pozíciója a Bika jegyében közvetít, minden üzleti vállalkozásban és a pénzügyekkel kapcsolatos dolgokban jól teljesít. A perspektívájának köszönhetően képes lesz lekövetni az összes befejezetlen dolgot. Nem fogja kedvelni az olyan embereket, akik megpróbálják akadályozni az Ön fejlődését.

Szaturnusz a Vízöntőben
17.12. 2020 - 7.3. 2023
k
17.12.
Szaturnusz a Halakban
7.3. 2023 - 25.5. 2025
l
7.3.

Az átlagtól való eltérés, különcködés bosszantja ebben az időszakban. Lehet, tart attól, hogy nem tud beilleszkedni, és kívülállóként tekintenek Önre. Bizalmatlan lehet, olyan emberek társaságában is, akik jószívűek és bizakodók. Igaz, ez az időszak meg is erősítheti szociális szerepében.

Uránusz a Bikában
15.5. 2018 - 26.4. 2026
b
15.5.

Szeretne kitörni a rutinból mostanában. Legyen szó társadalmi hagyományról, vagy saját értékeiről, vonzza a változás. Kreatív és tele van ötletekkel, szóval nem meglepő, hogy ki nem állhatja az idejét múlt szokásokat. Igaz, ez a kapcsolatában hirtelen változással is fenyegethet. Nehezen engesztelődik, ha valaki megsértette.

Neptunusz a Halakban
4.4. 2011 - 30.3. 2025
l
4.4.

Mentálisan erős lesz ebben az időszakban. Ha kitartó és türelmes, kétség sem férhet hozzá, hogy megkapja, amit akar. Nagylelkű természete bajba sodorhatja az anyagiak terén, akár megélhetési gondjai is lehetnek.