Holnapi horoszkóp - Bika

Kifejezetten produktív állapotban lesz ebben az időszakban, ezért használja ki minél jobban, főként, ha van valami befejezetlen ügye, amit már régóta halogat. Képes lesz maximálisan koncentrálni, ezért semmi sem vonja majd el a figyelmét, így igen könnyen el tudja érni a kitűzött célt.

A csillagok állása kedvező a szinglik számára, ezért érdemes a társadalmi életre koncentrálnia, vagy megismerkedhet akár online is valakivel.

Ön mellett áll a szerencse, több időt kellene rászánnia feladatának elvégésére vagy a munkája kapcsán információ után kutatni.

Figyeljen oda magára és a testének jelzéseire. Ne hajtsa túl magát. Maradjon ma otthon és pihenje ki a fáradalmait.

<< Bika / Napi horoszkóp


Hold a Skorpióban
8.4.22:17 - 10.4.22:37
h
8.4.
Hold a Nyilasban
10.4.23:37 - 13.4.02:07
i
10.4.

Ezen napok energiája tele lesz érzelemmel. Ne lepődjünk meg, ha impulzívan, sőt, féltékenyen lépünk fel, ha fenyegetve érezzük magunkat. Egyfajta védekező mechanizmus ez, ami a tudatalattiból tör a felszínre. ..

Békés, bizakodó időszak áll Ön előtt. Ugyanakkor megfoghatatlan tettvágy is hajtja. A vágy, hogy felfedezzen, utazzon, világot lásson, szinte feszíti a mellkasát. Nem fog hiányt szenvedni energiában, ha sportolásról van szó, bár némi frusztrációval kell majd megküzdenie. ..