Holnapi horoszkóp - Vízöntő

Meglehet, hogy mostanság úgy érzi nem értékelik kellőképpen, és a támogató szavak, segítség is hiányzik az életéből. Irányítsa a figyelmét önmagára, legyen tisztában az értékeivel, azzal, hogy igenis erős és meg fogja látni, hogy az élet igazolja majd önt.

A csillagok állás kedvező önnek, ami remek alkalmat teremt az új kapcsolatok kialakítására. Egy igaz barát tehet szert, de az is megtörténhet, hogy megleli a lelki társát.

Olyan fontos döntés előtt áll, ami a karrierje alakulására is kihathat. Fontoljon meg mindent alaposan, és ne siesse el a döntését.

Egyensúlyban van a fizikai- és mentális erőnléte, ennek mindig így kéne lennie, ezért fontos, hogy tegyen is érte.

<< Vízöntő / Napi horoszkóp


Hold a Nyilasban
2.3.14:55 - 4.3.22:14
i
2.3.
Hold a Bakban
4.3.23:14 - 7.3.01:38
j
4.3.

Békés, bizakodó időszak áll Ön előtt. Ugyanakkor megfoghatatlan tettvágy is hajtja. A vágy, hogy felfedezzen, utazzon, világot lásson, szinte feszíti a mellkasát. Nem fog hiányt szenvedni energiában, ha sportolásról van szó, bár némi frusztrációval kell majd megküzdenie. ..

Ebben az időszakban a munka világában számíthat pozitív energiára. Noha sok szabály között kell kiigazodnia, nem okoz Önnek nehézséget, hogy rendszerezzen, alkalmazkodjon. Az anyagiak most jobban lekötik a gondolatait, mint az érzelmek. Ez a hozzáállás segíti Önt céljai elérésében. Még a kritika sem hozza ki a sodrából, sőt képes tanulni is belőle...