Holnapi horoszkóp - Nyilas

Még ha sokan azon a véleményen is vannak, hogy nem olyan fontos az első benyomás, ez egyáltalán nem igaz, főként olyankor, ha valakinek a figyelmét szeretné magára vonni az ember. Szánjon kellő időt a felkészülésére, ha egy fontos találkozó vár önre, válassza ki a legmegfelelőbb öltözéket és ha szükséges csináltasson egy új frizurát is magának.

Érdemes lenne egy kicsit lelassítania, hiszen nincs most semmilyen határidős munkája. Használja ki minél jobban a szabadidejét.

Menjen el sétálni, de ezúttal a városon túlra, egyenesen a természetbe vezesse az útja. Szüksége van egy kis kikapcsolódásra távol a város zajától.

Vigyázzon a bőrére, gondoskodjon a megfelelő hidratálásról és használjon bőrradírt.

<< Nyilas / Napi horoszkóp


Hold a Skorpióban
17.6.08:38 - 19.6.18:32
h
17.6.
Hold a Nyilasban
19.6.19:32 - 22.6.01:08
i
19.6.

Ezen napok energiája tele lesz érzelemmel. Ne lepődjünk meg, ha impulzívan, sőt, féltékenyen lépünk fel, ha fenyegetve érezzük magunkat. Egyfajta védekező mechanizmus ez, ami a tudatalattiból tör a felszínre. ..

Békés, bizakodó időszak áll Ön előtt. Ugyanakkor megfoghatatlan tettvágy is hajtja. A vágy, hogy felfedezzen, utazzon, világot lásson, szinte feszíti a mellkasát. Nem fog hiányt szenvedni energiában, ha sportolásról van szó, bár némi frusztrációval kell majd megküzdenie. ..