Holnapi horoszkóp - Mérleg

Ha hosszú távú céljai vannak, akkor most komoly előrelépést tehet az elérésük felé, viszont fontos, hogy eközben semmi ne vonja el a figyelmét. Kapcsolódjon ki egy kicsit, vegyen ki egy szabadnapot és rendezze a gondolatait. A szerencse most az ön oldalán áll.

Egy kis türelem segítségével minden könnyebben fog menni. Nem szentelt elég figyelmet egy problémára, így az még mindig foglalkoztatja. A csillagok nemsokára kedvező pozíciót vesznek fel, aminek a hatására elképesztően vonzó lesz az ellenkező nem képviselői számára.

A csillagok állása rendkívül kedvező, így még akár előléptetés is várhat önre.

Ön mostanság eléggé hangulatember. Fontolja meg, hogy talán érdemes lenne egy kis rendszerességet csempészni az életébe.

<< Mérleg / Napi horoszkóp


Hold a Mérlegben
29.5.16:51 - 1.6.01:45
g
29.5.
Hold a Skorpióban
1.6.02:45 - 3.6.07:05
h
1.6.

Kering a levegőben egyfajta társas energia a napokban. Elismerésre, megbecsülésre vágyik a környezetétől. Ami a céljai elérését illet, megpróbál a többiekkel együtt dolgozni, de néha kissé törtetően lép fel, aminek negatív hatása lehet a megítélésére. ..

Ezen napok energiája tele lesz érzelemmel. Ne lepődjünk meg, ha impulzívan, sőt, féltékenyen lépünk fel, ha fenyegetve érezzük magunkat. Egyfajta védekező mechanizmus ez, ami a tudatalattiból tör a felszínre. ..