Holnapi horoszkóp - Mérleg

Ha nem felel meg a jelenleg helyzet önnek, akkor itt az ideje a változtatásnak. Végre elegendő energiával rendelkezik ahhoz, hogy megtegye a szükséges lépéseket. Ne habozzon, mert akkor elszalasztja ez a remek alkalmat, és meglehet, hogy sokat kell majd várnia a következőre.

Ha teljesen biztos benne, hogy önnek van igaza, akkor érdemes megbeszélnie a dolgot a főnökével is.

Beszélje meg a partnerével vagy a barátjával, hogy menjenek el egy estélyre. Ez egy remek szociális kikapcsolódási lehetőség.

Nagyon fontos, hogy időben felfedezzék a bajt és kigyógyítsák az embert a betegségből. Önnek sem hiányozna, hogyha folyton visszaesne ugyanabba a betegsége, tegyen érte, hogy ez ne történhessen meg.

<< Mérleg / Napi horoszkóp


Hold az Oroszlánban
1.12.17:02 - 4.12.04:51
e
1.12.
Hold a Szűzben
4.12.05:51 - 6.12.17:35
f
4.12.

Felszínre tör az az energia, ami értékteremtésre és alkotásra serkenti Önt, és amit később mások is értékelni fognak. Ezek a napok ideálisak a társas összejövetelekre vagy randikra. ..

A következő napok energiái sajnos stresszt hoznak az életünkbe. Tipikus reakció Ön részéről, hogy ilyen időkben mártír szerepbe helyezkedik. Pontosabban szólva Ön vállalja fel azoknak a problémáknak a megoldását, amivel a többiek nem hajlandók foglalkozni. ..