Horoszkóp 2024

Az új évben az összes csillagjegy változáson megy keresztül és új perspektívákat hoz majd az életben. A 2024-es horoszkóp szerint kitartással és erőfeszítéssel sikert és anyagi javulást érhetünk el, valamint a romantikus kapcsolatok terén is sikeresek lehetünk.

A Mars hatása a Nyilas jegyben biztosítja, hogy az év eleje optimista, szabadságteli és kalandos legyen. A motiváció és az energia többlet segíteni fog abban, hogy dolgozhassunk a kitűzött célok elérésén. Azonban a tűz jegyeknek óvatosnak kell lenniük, mert könnyen elterelhetik a gondolataikat és eltérhetnek az eredeti terveiktől.

Az energiák rendeződésével az év első fele ideális lesz a vállalkozásokhoz, munkához és tanuláshoz. Fokozatosan dolgozhatsz majd az összes célodon és érezni fogod a folyamatos előrehaladást. A föld jegyek, akik természetesen gyakorlatiasak és türelmesek, pragmatikus hozzáállást fognak tanúsítani, míg a víz jegyek kiváló eredményekre számíthatnak. Gazdagság és öröm jellemzi majd ezt az időszakot.

Nyár közepén, a Szaturnusz mozgásával, érezni fogod a kötelezettségek terhét. Fontos döntéseket kell meghoznod vagy plusz feladatokat vállalnod, ami stresszes lehet. Az légi jegyek kimerültek lehetnek és szoronghatnak is, ha nem vesznek ki egy kis szünetet. Ezért érdemes lelassítani és időt szentelni mind magadnak, mind a családodnak.

Ősszel a Jupiter retrográdba lépése különösen nehéz lesz a Oroszlán és a Vízöntő jegyek számára - akik nem fogják látni a munkájuk gyümölcsét és depresszióba eshetnek. Ez a feszültség azonban segíteni fogja őket, hogy jobbá tegyék az életüket. Másrészről a szerencse a föld jegyeket kedveli, és számos lehetőségek nyílik majd előttük.

Az év végén a Mars hatással lesz a Rák jegyre, ami a családi értékek építésére való vágyat hozza. A jegy gyengédsége és a tűz bolygó energiája fokozott érzékenységet eredményez. Időt fogsz tölteni szeretteiddel, és a lelkedet mély érzelmek fogják kitölteni.


Jupiter a Bikában
16.5. 2023 - 26.5. 2024
b
16.5.
Jupiter az Ikrekben
26.5. 2024 - 9.6. 2025
c
26.5.

Ebben az időszakban, a türelmének és a stabilitásának köszönhetően, amelyet a Jupiter pozíciója a Bika jegyében közvetít, minden üzleti vállalkozásban és a pénzügyekkel kapcsolatos dolgokban jól teljesít. A perspektívájának köszönhetően képes lesz lekövetni az összes befejezetlen dolgot. Nem fogja kedvelni az olyan embereket, akik megpróbálják akadályozni az Ön fejlődését.

Ebben az időszakban nagyon elfoglalt lesz; sok út vezet felfedezésekhez, interjúk és megbeszélések felé. Új élményeket is vonz majd, például külföldi országokban. Ez az időszak kreatív tevékenységekre alkalmas. A Jupiter befolyása által keltett információ utáni vágy hátránya az, hogy kétségessé teheti a vallást, amelyet túl logikusan próbálunk megmagyarázni.

Szaturnusz a Halakban
7.3. 2023 - 25.5. 2025
l
7.3.
Uránusz a Bikában
15.5. 2018 - 26.4. 2026
b
15.5.

Szeretne kitörni a rutinból mostanában. Legyen szó társadalmi hagyományról, vagy saját értékeiről, vonzza a változás. Kreatív és tele van ötletekkel, szóval nem meglepő, hogy ki nem állhatja az idejét múlt szokásokat. Igaz, ez a kapcsolatában hirtelen változással is fenyegethet. Nehezen engesztelődik, ha valaki megsértette.

Neptunusz a Halakban
3.2. 2012 - 30.3. 2025
l
3.2.

Mentálisan erős lesz ebben az időszakban. Ha kitartó és türelmes, kétség sem férhet hozzá, hogy megkapja, amit akar. Nagylelkű természete bajba sodorhatja az anyagiak terén, akár megélhetési gondjai is lehetnek.