Holnapi horoszkóp - Bak

Érezni fogja a változás szelét a levegőben. A csillagok végre a megfelelő pozíciót veszik fel, ami rendkívül pozitív hatás fejt ki önre. Olyan többlet energiával fog rendelkezni, aminek révén magára vonhatja a környezetében élők figyelmét. Nagyon könnyen fog tudni új kapcsolatokat kialakítani a másik nem képviselőivel.

A csillagok állása stabil, ezért most érdemes belevágnia a hosszútávú projektekbe is.

Menjen el kirándulni a természetbe. Ha az időjárás nem kedvező hozzá, akkor tervezze meg a nyaralását.

Ön mostanság eléggé hangulatember. Fontolja meg, hogy talán érdemes lenne egy kis rendszerességet csempészni az életébe.

<< Bak / Napi horoszkóp


Hold a Nyilasban
4.3.23:44 - 7.3.03:21
i
4.3.
Hold a Bakban
7.3.04:21 - 9.3.08:41
j
7.3.

Békés, bizakodó időszak áll Ön előtt. Ugyanakkor megfoghatatlan tettvágy is hajtja. A vágy, hogy felfedezzen, utazzon, világot lásson, szinte feszíti a mellkasát. Nem fog hiányt szenvedni energiában, ha sportolásról van szó, bár némi frusztrációval kell majd megküzdenie. ..

Ebben az időszakban a munka világában számíthat pozitív energiára. Noha sok szabály között kell kiigazodnia, nem okoz Önnek nehézséget, hogy rendszerezzen, alkalmazkodjon. Az anyagiak most jobban lekötik a gondolatait, mint az érzelmek. Ez a hozzáállás segíti Önt céljai elérésében. Még a kritika sem hozza ki a sodrából, sőt képes tanulni is belőle...