Mars

A fizikai és mentális erőnkre gyakorol hatást, emellett a szexuális életet és egészséget is befolyásolja.

Mars

Az asztronómiában a Mars a második legkisebb bolygó, egyben az utolsó az úgynevezett belső bolygók közül. A Marsnak majdnem kétszer annyi időbe telik megkerülnie a Napot, mint a Földnek.

Asztrológiai értelemben a Mars sokat elárul vitalitásunkról, fizikai és mentális erőnkről, arról hogy mennyire vagyunk bátrak és kitartóak. Az akaraterő, amit a Marstól kapunk, hatalmas szerepet játszik a sport világában, hiszen a sport révén megmutathatjuk a bennünk rejlő versenyszellemet.

Más területek, ahol a Mars hatása vitathatatlan, a szerelem és szex. Itt a fáradhatatlan csábítás, izgalom megtestesítője ez a bolygó. Ami a karriert illeti, a Mars révén vagyunk képesek megbirkózni a külvilág keltette stresszel.

Mars a Kosban Mostanában gyakran reagál impulzívan. Vezetőként is megállja a helyét, ha a szükség úgy hozza. A szerelemben eltökélt... Mars a Bikában Az anyagiak nagy hangsúlyt kapnak az életében mostanság. Bármilyen plusz bevételt szívesen fogad. A munkájában nagyon... Mars az Ikrekben Ebben az időszakban élvezi, hogy elméjét pallérozza, például olvasással tölti idejét. Vágyik bárminemű új információ ... Mars a Rákban Ebben az időszakban irányítsa energiáit a családja felé, törekedjen a harmonikus otthon kialakítására. A napokban min... Mars az Oroszlánban Mostanában fizikálisan és mentálisan is erősnek érzi magát. Könnyen megküzd a mindennapok gondjaival. Ugyanakkor szer... Mars a Szűzben Ebben az időszakban jó ötlet, ha a munkájára koncentrál, hiszen a mély érzelmek most elkerülik. A párkapcsolati témák... Mars a Mérlegben Hidegfejű és komoly lesz az elkövetkező időszakban. Szinte érinthetetlen, legyen szó dühről, szenvedélyről vagy bármi... Mars a Skorpióban Tele van energiával, fizikális és mentálisan is tettre kész ebben az időszakban. Ha világos Ön előtt a célja, a végső... Mars a Nyilasban Mostanában nem hátrál meg, harcol azért, amiben hisz. Logikus, hogy ebből konfliktusai származnak. Nyughatatlan, ross... Mars a Bakban Ez a csillagállás kedvez a karrierje alakulásának. Az anyagi biztonság és megbecsült státusz fontos Önnek, és ez moti... Mars a Vizöntőben Ebben az időszakban a családja és hű barátai társaságát tartja a legtöbbre. Ebből következik, hogy képes harcolni is ... Mars a Halakban A viselkedése semlegesnek mondható ebben az időszakban, mivel próbálja elrejteni az érzéseit. Szélsőséges helyzetben ...