Jupiter

A fejlődést és a találékonyságot szimbolizálja, de negatív hatást gyakorol a kockázatos üzleti vállalkozásokra és a szerencsejátékra.

Jupiter

A Jupiter az ötödik legtávolabbi bolygó a Naptól és egyben a legnagyobb is. Szintén ez a bolygó az első, ami nem része a belső rendszernek. Ez egy jelentős fordulópont az asztrológia számára.

A Jupiter magabiztosságot és optimizmust közvetít, amit általában az örömmel, boldogsággal társítunk. Az olyan ember, aki szorosan kötődik ehhez a bolygóhoz, általában jó szívű és nem fél kockázatot vállalni. Ez az ok, amiért a Jupitert gyakran összefüggésbe hozzák a szerencsejátékkal, kockázatos üzlettel, kísérletezéssel és a megkérdőjelezhető döntésekkel.

A bolygó befolyása fizikai és mentális értelemben vett utazásokra is kihat. Ezen utak során a Jupiter kísér, támogat és óv minket. Pártfogolja a tanulás, megismerés különböző módjait – az utazás szónak nem véletlenül vált a metaforájává.

Jupiter a Kosban Jupiter a Bikában Jupiter az Ikrekben Jupiter a Rákban Jupiter az Oroszlánban Jupiter a Szűzben Mostanában alig vannak ambíciói, nehezére esik kitűnnie a tömegből és könyökölnie a céljai elérése érdekében. Bizalma... Jupiter a Mérlegben Élvezni fogja, hogy utazik és új embereket ismer meg mostanában. Hajlik a hagyományos értékek felé, ennek köszönhetőe... Jupiter a Skorpióban Ebben az időszakban bevételre számíthat a befektetéseiből, vagy esetleg biztosításból. Azért gondolja meg, mibe fekte... Jupiter a Nyilasban Mostanában a meggyőződése szerint cselekszik, nem hagyja, hogy befolyásolják. Magabiztos lesz, ezért nem okoz gondot,... Jupiter a Bakban Jupiter a Vízöntőben Jupiter a Halakban