Jupiter

A fejlődést és a találékonyságot szimbolizálja, de negatív hatást gyakorol a kockázatos üzleti vállalkozásokra és a szerencsejátékra.

Jupiter

A Jupiter az ötödik legtávolabbi bolygó a Naptól és egyben a legnagyobb is. Szintén ez a bolygó az első, ami nem része a belső rendszernek. Ez egy jelentős fordulópont az asztrológia számára.

A Jupiter magabiztosságot és optimizmust közvetít, amit általában az örömmel, boldogsággal társítunk. Az olyan ember, aki szorosan kötődik ehhez a bolygóhoz, általában jó szívű és nem fél kockázatot vállalni. Ez az ok, amiért a Jupitert gyakran összefüggésbe hozzák a szerencsejátékkal, kockázatos üzlettel, kísérletezéssel és a megkérdőjelezhető döntésekkel.

A bolygó befolyása fizikai és mentális értelemben vett utazásokra is kihat. Ezen utak során a Jupiter kísér, támogat és óv minket. Pártfogolja a tanulás, megismerés különböző módjait – az utazás szónak nem véletlenül vált a metaforájává.

Jupiter a Kosban Ebben az időszakban teljes mértékben kihasználja vezetői potenciálját. Azok, akik magabiztosak és nem félnek kiemelke... Jupiter a Bikában Ebben az időszakban, a türelmének és a stabilitásának köszönhetően, amelyet a Jupiter pozíciója a Bika jegyében közve... Jupiter az Ikrekben Ebben az időszakban nagyon elfoglalt lesz; sok út vezet felfedezésekhez, interjúk és megbeszélések felé. Új élményeke... Jupiter a Rákban Ebben az időszakban a szociális képességei kiemelkedők, és jól meg fogja érteni az erkölcsi alapelveket is. Különösen... Jupiter az Oroszlánban A fizikai egészsége és az optimizmusa a csúcspontján van, ahogy a magabiztossága is. Ezt a pozitivitást a Jupiter poz... Jupiter a Szűzben Mostanában alig vannak ambíciói, nehezére esik kitűnnie a tömegből és könyökölnie a céljai elérése érdekében. Bizalma... Jupiter a Mérlegben Élvezni fogja, hogy utazik és új embereket ismer meg mostanában. Hajlik a hagyományos értékek felé, ennek köszönhetőe... Jupiter a Skorpióban Ebben az időszakban bevételre számíthat a befektetéseiből, vagy esetleg biztosításból. Azért gondolja meg, mibe fekte... Jupiter a Nyilasban Mostanában a meggyőződése szerint cselekszik, nem hagyja, hogy befolyásolják. Magabiztos lesz, ezért nem okoz gondot,... Jupiter a Bakban A Bakban a Jupiter kissé korlátozott, ezért ebben az időszakban nagyon odafigyelő és óvatos lesz. Ahelyett, hogy kiem... Jupiter a Vízöntőben Ebben az időszakban rugalmas és teljesen megértő lesz, ami nagy előny az emberekkel való együttműködésben. Hajlandó l... Jupiter a Halakban Ebben az időszakban elszigeteltebbnek érezheti magát, és nem a figyelem középpontjában helyezkedik el. Annak ellenére...