Vénusz

Az érzelmeinkre gyakorol hatást, a szeretet és a kapcsolatokat szimbolizálja.

Vénusz

A csillagászat ősidők óta számol a Vénusszal, mivel ez a bolygó napnyugta alatt szabad szemmel is látható volt. A Vénusz van legközelebb Földünkhöz.

A Vénusz nőiességet képvisel, ami tükröződik azok karakterében is, akik a Vénusz hatása alatt állnak. Általában önzetlenné és áldozatkésszé teszi az embereket, legyen szó időbeli, anyagi vagy érzelmi áldozatról. A Vénusz felel kapcsolataink minőségéért is. Azért ahogy érezzük magunkat egy másik személy társaságában, és azért ahogy szeretetet adunk és fogadunk.

A Vénusz a pszichológiára is nagy hatást gyakorolt. Kapcsolatba hozható a döntéshozás, helyes választás képességével, továbbá az anyagi javak, pénz és művészetek iránti viszonyulásunkat is befolyásolja.

Vénusz a Kosban Mostanában gyakran hoz impulzív döntéseket, a szívére hallgat az esze helyett. Ami a szerelmet illeti, nem köt kompro... Vénusz a Bikában Nagyon intenzív időszak vár Önre. Az érzékei kiélesednek, minden pillanaton mélyen megél, különösen, ha szerelemről é... Vénusz az Ikrekben Nem tud egy helyben ülni a napokban. Utazni, kalandokba keveredni, flörtölni, ez köti le a gondolatait mostanság. Szé... Vénusz a Rákban Ez alatt az időszak alatt különösen mély érzésű, ami sebezhetővé teszi. Nem csoda, ha próbál elbújni a külvilág elől.... Vénusz az Oroszlánban Mostanában ezek az emberek hajlamosabbak teátrálisan viselkedni, mint szoktak, főleg ha szerelemről, párkapcsolatról ... Vénusz a Szűzben A napokban érzékei kiélesednek, minden porcikájában jelen lesz, különösen, ha komoly döntést kell meghoznia. Felismer... Vénusz a Mérlegben Mostanában tudat alatt sokat fektet kapcsolataiba, felismeri, mekkora szerepet töltenek be szerettei az életében. Har... Vénusz a Skorpióban Ezekben a napokban vonzódik a komplex, rejtélyes személyiségekhez. Nem tud ellenállni a csábításnak, ha tiltott dolgo... Vénusz a Nyilasban Egy intim kapcsolat a közös tanuláson keresztül bontakozhat ki ebben az időszakban. Imád új dolgokról tanulni, ezért ... Vénusz a Bakban Ez alatt az időszak alatt bármilyen helyzetben igyekszi megőrizni a méltóságát. Éppen ezért kerüli, hogy nyilvánosan ... Vénusz a Vízöntőben Ez az időszak kicsit hűvös lesz, már ami a szerelmet illeti. Ugyanakkor jobban élvezi barátai társaságát, mint valaha... Vénusz a Halakban Mostanában élvezi a környezete támogatását. Az elméje nyitott minden impulzusra, ezért nagyon könnyen megtalálja a kö...