Halak Horoszkóp 2022

A Halak jegyében született egyének érzelmi beállítottságúak. Gyakran hajlamosak a túlérzékenységre és hisztérikus hatást gyakorolhatnak más emberekre. Ez a sebezhetőségük. A 2022-es év teszt lesz számukra. A munkában és a személyes életében akadályokba ütközik, hűvös fejjel kell leküzdeni ezen akadályokat. Végső soron ez megerősíti és a jövőben nem csak úgy hullik darabokra.

Az év első felében igazán elfoglalt lesz. A munkaköri kötelességek elárasztják és alig lesz szabad ideje. Az elkövetkező hónapokban azonban megfelelő pénzjutalomban részesül ezért. A csillagok Önnek kedveznek, végre megkapja az álom előléptetést. Szorítsa össze a fogát ilyenkor és koncentráljon a jövőre; van miben reménykedni.

Kora tavasszal a Halakat a Jupiter befolyásolja a Halak jegyében. Ennek a hatásnak köszönhetően csalódottnak érezheti magát és könnyen depresszióba eshet. Ez megbolygatja kapcsolatait. Próbálja elkerülni a negatív gondolkodást - bármilyen energiát sugároz, az visszatér, így könnyen egy ördögi körbe kerülhet. Ez idő alatt bizonytalannak érezheti magát és ez torzítja a valóságról alkotott véleményét. Semmi racionális ok nélkül bizalmatlan lesz partnerével vagy szeretteivel szemben. Ne legyen paranoiás és óvatosan cselekedjen azon jelenségekre, amelyekre hajlamos. Ha sikerrel jár, az a jövőben javítja kapcsolatait.

A nyári hónapokat többnyire a barátokkal tölti. A megélt nehéz időszak után megérdemli az újrakezdést. Nyaraljon a tenger mellett, sátorozzon a természetben vagy bárhol. Ne harcoljon semmilyen kalanddal, mert most erre van szüksége. A barátokkal töltött idő más gondolatokra készteti.

A horoszkóp arra figyelmeztet, hogy migréneket és álmatlanságot tapasztalhat az év második felében. Ez azért van, mert stresszes lesz elfoglaltsága miatt. A Halak szorgalmasak és gyakran túlterheltek, de elengedhetetlen a munka és a pihenés egyensúlya. Próbája ki; a teste hálás lesz.

A téli hónapok nyugodtak lesznek. Átlagon felüli jó pénzügyi helyzetben lesz része, mivel ez részben megszabadítja a stressztől és ez kihat a személyes életére, amely csak fejlődni fog.

8837