Hold a Bakban

A Hold: A szívre, a lélekre és a belső énre gyakorol hatást. A Hold befolyására félénkké és érzékennyé válunk.

Bak: A csillagjegy elnevezése találó a jegy szülötteinek jellemvonásaira nézve. A Bak...

A Bak Hold pontos és kifinomult, bármilyen helyzetben képes művelt ember benyomását kelteni. Figyelnek arra, hogy mindig udvariasan, illendően viselkedjenek. Nem meglepő, hogy gyakran elnyernek köztiszteletben álló pozíciókat. Ebből fakad, hogy ritkán viselkednek impulzívan, a spontaneitás nem az ő világuk. Néhány ember unalmasnak tarthatja a Bak Hold természetét.

Nem fél, hogy felelősséget vállaljon és gondoskodjon másokról. Természetes adottsága van a tanításra, remek nevelő szülő lehet Önből. Negatívum lehet, hogy a korral egyre érzékenyebbé válik. Erős nyomást érez, hogy anyagilag bebiztosítsa magát, hogy soha többet ne kelljen nélkülöznie a jövőben. Nyomás alatt hajlamos a pesszimizmusra, ami miatt egyesek távolságot tartanak Öntől.


Ebben az időszakban a munka világában számíthat pozitív energiára. Noha sok szabály között kell kiigazodnia, nem okoz Önnek nehézséget, hogy rendszerezzen, alkalmazkodjon. Az anyagiak most jobban lekötik a gondolatait, mint az érzelmek. Ez a hozzáállás segíti Önt céljai elérésében. Még a kritika sem hozza ki a sodrából, sőt képes tanulni is belőle.

Mások lehet, hogy panaszkodnak, hogy önző és szűklátókörű a napokban. Akárhogy is, nem hagyja, hogy bármi fölöslegesen elterelje a figyelmét.