Uránusz

A fejlődést és az új ötleteket szimbolizálja.

Uránusz

Az asztrológiában az Uránuszt gyakran összefüggésbe hozzák az új ötletekkel. Felfedezést, innovációt, technikai fejődést képvisel. Ugyanakkor megvannak a maga korlátai, ez a bolygó nincs tekintettel az érzelmekre, makacs és kérlelhetetlen. Mondhatnánk, hogy a diktátorok bolygója, minden bolygó közül ez hajlandó legkevésbé az együttműködésre. A befolyása alatt álló emberek tekintélyelvűek, akár fanatikusak is lehetnek.

Az Uránusz hatására az emberek feszegetik a határaikat, esetleg a szabályokat is megszegik. Szakítást, válást is szimbolizálhat egy kapcsolatban.

Uránusz a Kosban Képes kiaknázni energiatartalékait, amik ugyancsak tele vannak ebben az időszakban. Ami a karriert illet, több projek... Uránusz a Bikában Szeretne kitörni a rutinból mostanában. Legyen szó társadalmi hagyományról, vagy saját értékeiről, vonzza a változás.... Uránusz az Ikrekben Uránusz a Rákban Uránusz az Oroszlánban Uránusz a Szűzben Uránusz a Mérlegben. Uránusz a Skorpióban Uránusz a Nyilasban Uránusz a Bakban Uránusz a Vízöntőben Uránusz a Halakban