Oroszlán Horoszkóp 2022

A 2022-es horoszkóp nagyon ígéretesnek tűnik az Oroszlán számára. Az év első felében sikereket arat a munka terén, a második félévben pedig boldog időszakot élvezhet a szerelem és a kapcsolatok terén. Az év vége bonyolultabb lehet és kisebb egészségügyi problémák jelentkezhetnek. Az Oroszlán tűzzel kapcsolatos csillagjegy, amely tele van energiával és szenvedéllyel. Ezek a tulajdonságok az idén tovább erősödnek. Annyi ereje lesz, hogy a környezete is meríteni tud belőle.

A 2022-es év első hónapjai mozgalmasak lesznek. A Mars a Nyilas jegyében való hatásának köszönhetően tele lesz ütős és új ötletekkel, amelyeket képes lesz megvédeni. Munka iránti elkötelezettsége növekszik; ez tükröződik a vállalati hierarchiában elfoglalt pozíciójában és a fizetésében is. A kelletlen kollégák elvörösödnek az irigységtől és a felettesek meglepődnek, hogy honnan származik ez. Jelenleg kissé késlelteti a személyes életét. Ügyeljen arra, hogy ne felejtsen el olyan fontos eseményeket, mint például valaki születésnapja vagy évfordulója. Ez könnyen közömbösségként értelmezhető.

Tavasszal minden sikeres lesz, amihez hozzáér. Próbálja meg minél tovább kihasználni és kezdje el például a saját projektje megvalósítását. Az év második felének beköszöntével megjelenik valaki, aki lényeges szerepet játszik az életében. Ha Ön egyedülálló, potenciális partner lehet, akire régóta várt. Ha Ön elkötelezett, akkor egy új és igazi barátság kialakításáról lesz szó. A találkozónak ezzel a személlyel nyáron kell megtörténnie és egy közös ismerős fogja összehozni.

Egészségügyi szempontból a horoszkóp figyelmeztet a vírusos betegségekre. Erre hajlamosabb lesz az őszi és téli időszakban. Az Oroszlán még mindig mozgásban van és aktív életet él, ezért nehezen tud egy kis időt békében tölteni, pedig a test ezt megköveteli. Ne feledje, hogy ha egy kis vírusos betegségen is keresztülmegy, az később újra megjelenhet, ez hosszabb ideig nem engedi majd, hogy visszatérjen a normál kerékvágásba. Kényeztesse magát rengeteg vitaminnal és figyeljen a betegségek megelőzésére.