A Bak aszcendens

Aszcendens: Meghatározza a belső kezdeti energiánkat, a világképünket és a dolgokkal kapcsolatos véleményeinket.

Bak: A csillagjegy elnevezése találó a jegy szülötteinek jellemvonásaira nézve. A Bak...

A Bak aszcendens a legbonyolultabbak közé tartozik. Ezeknek az embereknek valószínűleg nem lesz könnyű életük. Nagyon türelmesek, és mély felelősségérzet van bennük. Óvatosan járják végig az életet, és hajlamosak végtelenül ítélkezni és megkérdőjelezni cselekedeteiket és döntéseiket. Tudat alatt félnek attól, hogy olyan helyzetbe kerülnek, amikor fizetniük kell rossz döntéseikért.

A kötelességtudat gyakran a megfigyeltség érzéséből fakad. Ezért Ön mindig mindent megtesz, amit nagyra értékelnek, különösen a fizikai munka során. A törvények és szabályok megnyugtatják. Úgy fogja fel őket, mint valamiféle kézikönyvet a dolgok helyes intézéséhez. Viselkedése bizonytalannak tűnik, és eltart egy ideig, amíg megtalálja a módját, hogy megnyíljon mások felé. Eleinte nem lesznek könnyűek a kapcsolatai.


A Bak aszcendens gonddal terhelt csillagállás. Ezeknek az emberek nagy valószínűséggel nem adatik meg a problémamentes életút. Ugyanakkor türelmesek és felelősségteljesek, óvatosan haladnak életükben, és megkérdőjelezik saját tetteiket és döntéseiket. Tudat alatt tartanak attól, hogy szembesülniük kell majd döntéseik következményeivel.

Kötelességtudatuk kapcsolatba hozható azzal, hogy gyakran megfigyelés alatt állnak. Épp ezért mindig törekszik arra, hogy a legjobbját nyújtsa. A törvény és a szabályok megnyugtatják, utat mutatnak Önnek. Viselkedése sokszor bizonytalan, és nehezen nyílik meg mások előtt. Nem meglepő, ha párkapcsolatban sem érzi jól magát kezdetben.