Neptunusz

Önmagunk elvesztését és az identitásproblémákat szimbolizálja.

Neptunusz

A Neptunusz bolygót 1846-ban fedezték fel. Az asztrológiában a Neptunuszra úgy tekintünk, mint a kötöttségek nélküli bolygóra. A Neptunusz hatása alatt az ember úgy érezheti, hogy mindenhez kapcsolódik, mégse tudja besorolni magát egy kategóriába sem. Éppen ezért az identitás keresés problémája is megjelenik a Neptunuszban.

Ez a bolygó arra kényszerit minket, hogy megkérdőjelezzük egónkba és egyediségünkbe vetett hitünket. A helyzetek túlreagálása, de az előzékenység, empátia is jellemző lehet. Kollektív és egyéni vágyakat is megtestesít. Gyakran szerepet kap olyan szituációkban, amikor elvesztünk valamit, a veszteség révén azonban tanulunk is.

Neptunusz a Kosban Neptunusz a Bikában Neptunusz az Ikrekben Neptunusz a Rákban Neptunusz az Oroszlánban Neptunusz a Szűzben Neptunusz a Mérlegben Neptunusz a Skorpióban Neptunusz a Nyilasban Neptunusz a Bakban Neptunusz a Vízöntőkben Neptunusz a Halakban Mentálisan erős lesz ebben az időszakban. Ha kitartó és türelmes, kétség sem férhet hozzá, hogy megkapja, amit akar. ...