Nyilas Horoszkóp 2022

A 2022-es év a kapcsolatok terén jelentős lesz a Nyilas számára. Valaki a múltból megpróbál visszatérni az életébe és szembe kell néznie azzal a döntéssel, hogy megérdemli a bizalmat. A Nyilas nagyon sok optimizmussal rendelkezik, ami naivitáshoz vezethet. Ön automatikusan feltételezi, hogy mások ugyanolyan kíméletlenek, mint Ön, de ebben az esetben legyen óvatos.

Január a változás hónapja lesz. Az előző évből néhány megoldatlan ügyet hoz magával, amelyekhez vissza kell térnie és fel kell fedeznie a probléma valódi okát. Csak akkor tisztul ki a feje és teljes mértékben lesz képes az új eseményekre koncentrálni.

Feszült helyzet lesz a munka területén. A Jupiter a Halak jegyében a szívére fog hatni. Gondolatai a karrier felé fordulnak. Megfontolt lesz, egyes szempontokat átgondolhat. Különösen abbahagyja az olyan dolgok megoldását, amelyek folyton megőrjítették; egyszerűen áttekintést kap. Lényeges lesz legyőzni az ismeretlentől való félelmet, csak lépjen tovább.

2022 tavaszát a Nyilas nagyon intenzíven fogja megélni. Nagy pszichés erőre lesz szükség. A kapcsolatokban a sors nehéz próbatételt készített az Ön számára. Valaki, akinek egyszer volt helye a szívében, megjelenik a közelében, de útjaik elváltak. Vegyes érzései lesznek, zavartnak és bizonytalannak érezheti magát. A múltjából származó személy minden lehetséges módon megpróbál kegyeibe férkőzni. Legyen óvatos és körültekintő. A Nyilas hajlamos frontálisan belevetni magát a dolgokba, de ez ebben az esetben nem biztos beválik neki.

Egészségével kapcsolatban legyen óvatos a sporttevékenységekkel. Hajlamos a meggondolatlanságra és szeret a maga feje után menni, de figyelmetlenségének sajnálatos következményei lehetnek. Kerülje az extrém sportokat és válasszon egy biztonságosabb alternatívát.

A horoszkóp szerint a téli hónapokat aktívan fogja tölteni. Lehet, hogy elmegy a hegyekbe, síelni. Vagy éppen ellenkezőleg, meleg országba megy és elkerüli a mindennapi élet sztereotípiáit. Mindenesetre kielégítő időszakot fog átélni, amelyet valóban megérdemel, miután legyőzte 2022 minden nehézségét.