Vízöntő Horoszkóp 2022

A 2022-es év arra ösztönzi a Vízöntőt, hogy felülkerekedjen önmagán. Ezek a levegővel kapcsolatos csillagjegyek egyedei hajlamosak a határozatlanságra, de olyan helyzeteknek vannak kitéve, amelyek tiszta és határozott álláspontot igényelnek. A horoszkóp figyelmeztet, az elhamarkodott következtetésekre és a tényleges cselekvésre is. Ez bajba sodorhatja.

Az újévbe lépése kissé mozgalmas lesz. Idejének nagy részét a munkahelyen fogja tölteni, mivel be kell fejeznie az előző hónapokban elhalasztottakat. Próbáljon tanulni belőle; nem hiába van a mondás: „amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra”. Ha betartja, tiszta fejjel indulhat 2022-ben.

A Mars jelentősen befolyásolja az év első felét a Bak jegyében. Kitartóan vágyakozik az elismerésre és a sikerre. Elegendő motivációja lesz az összes cél eléréséhez. Tehát a karrier területén sikerrel jár, de a siker a magánéletben elmaradhat. A horoszkóp azt tanácsolja, hogy ne vegye magát túl komolyan; elűzheti szeretteit. Elengedhetetlen, hogy néha ki tudjunk kapcsolni és élvezhesse az apró dolgokat is.

A Vízöntő szerető és hű partner, de hátránya az a nyugtalanság és határozatlanság, amely kíséri a szakmai és a személyes életben. De ezúttal a partnernek szüksége lesz arra, hogy egyértelmű válaszokat adjon neki ezekre az alapvető kérdésekre. Így tisztázza, mit akar, és ennek megfelelően cselekedjen. Ha nem, akkor csak körbe-körbe forog. És ez csak fölösleges lassítás partnere számára, aki szeretne Önnel valamit építeni. Ha egyedülálló, ez lehet, hogy közeli barát vagy családtag.

Ősszel a szorongás zavarhatja. Ne féljen megosztani érzéseit barátaival vagy partnerével. A Vízöntő természetéből adódóan zárkózottabb, de meglátja, mennyire megkönnyebbül, ha sikerül ezt legyőznie. Örül, hogy olyan emberek veszik körül, akik őszintén törődnek Önnel és minden helyzetben Ön mellett állnak. Ne féljen segítséget kérni.

2022 utolsó hónapjait leginkább a családi körben fogja tölteni. Lehet néhány kisebb konfliktus távoli rokonokkal, akiknek szúrós megjegyzéseik lesznek. Általában a szokott módon eltúlzottan reagál, próbálja egy ideig elnyomni ezt, de a békés karácsony érdekében inkább igyon egyet és élvezze szerettei társaságát.