Szaturnusz

Általában az akadályok és a nehézségek felbukkanását vetíti előre; a hatására komollyá és visszahúzódóvá válunk.

Szaturnusz

Csillagászati értelemben a Szaturnusz a második legnagyobb bolygó naprendszerünkben. Gyűrűinek köszönhetően, kétségkívül az egyik leglátványosabb is. Továbbá szabad szemmel is látható.

Az asztrológiában a Szaturnusz a valósághoz fűződő viszonyunkat képviseli. A Szaturnusz hatása alatt gyakorlatiasan, realistán gondolkodunk. Halandóságunkkal is tisztában vagyunk, jól becsüljük fel, milyen veszélyek leselkednek ránk környezetünkből. Ez a bolygó jeleníti meg az öregedést, és azokat a folyamatokat, amikkel korunk előrehaladtával szembesülünk.

Ami a horoszkópot illeti, a Szaturnusz inkább negatív hatást gyakorol személyiségünkre. Apátia, elidegenedés, zárkózottság és komorság, csupa olyan vonás, amiken érződik a Szaturnusz befolyása. Apai szimbólumként is értelmezhető, vagy olyan jelképként, ami tekintélyt képvisel.

Szaturnusz a Kosban Szaturnusz a Bikában Szaturnusz az Ikrekben Szaturnusz a Rákban Szaturnusz az Oroszlánban Szaturnusz a Szűzben Szaturnusz a Mérlegben Szaturnusz a Skorpióban Szaturnusz a Nyilasban Ebben az időszakban gyanakvók maradunk, mert tudat alatt még mindig veszélyt szimatolunk. Óvatos lesz, sőt megveti az... Szaturnusz a Bakban Ez az időszak felerősítheti bukással, elutasítással kapcsolatos félelmeit. Komfortosabban érzi magát beosztottként, k... Szaturnusz a Vízöntőben Az átlagtól való eltérés, különcködés bosszantja ebben az időszakban. Lehet, tart attól, hogy nem tud beilleszkedni, ... Szaturnusz a Halakban