Személyes horoszkóp

Abban a pillanatban, amikor ön megszületett egy világűrbeli objektum teljesen egyedi pozícióban helyezkedett el az égen, ami alapvetően meghatározta az ön személyiségét. Alul fontos információkat találhat meg a bolygókról, a Holdról és az Aszcendensről, valamint a pozíciójukról.

7aH55'8b9cB20°59'D27°17'A18'10dE29°39'C49'11e12fK27°17'1g2h3iF16°57'4jG17°49'J21°55'5k6lI18°42'

9°18' d (c)

Az ön Nap jegye Rák

A A Nap: A temperamentumot határozza meg, valamint az identitást és azt ahogyan mások érzékelik önt, így ez az ön energiájának a forrása.

Tarf RA:8H17m Dec:9°8' Acubens RA:8H59m Dec:11°48' Asellus Australis RA:8H46m Dec:18°6' Asellus Borealis RA:8H44m Dec:21°25' chi Cnc RA:8H21m Dec:27°10' iota Tau RA:8H48m Dec:28°42'

A víz jegye a Holddal áll kapcsolatban. A jegy szülöttei nagyon érzékenyek, és legfőbb értékeik a családhoz kapcsolódnak. A Rákoknak nem kell harcolniuk és győzniük, többnyire álmodozók, szentimentálisak, élénk fantáziával bírnak, ezért nem lehetnek vállalatvezetők. Családjuk körében vagy közeli barátaikkal nagyon jól érzik magukat. Azonban nem könnyen kötnek új ismeretségeket.

A csillagjegy szülöttei nem önzők, és mindig megpróbálnak segíteni a barátaikon. Nem túl buzgó alkalmazottak, hajlamosak elkényelmesedni. Ezt jó felfogásukkal és memóriájukkal kompenzálják. Nem szívesen adják fel a terveiket, ezért folyamatosan próbálkoznak, hogy megvalósíthassák azokat, ami gátlástalanságot eredményezhet a viselkedésükben. A Rákok igyekeznek kerülni a vitákat és a bajt, ami halogatáshoz vezet a problémáik megoldását illetően.

A gyengeségeik az instabilitás, a nyugtalanság és az ingatagság. A Rákok imádják a változásokat, nem tudnak sokáig egy helyben maradni, és a véleményük is gyakran változik. Ezt azonban belső igényeikből fakadóan teszik. Az instabilitás gyakori levertségükből is látható. Az idegenekkel szemben nagyon önzők lehetnek. Leginkább a türelmetlenségüktől szenvednek, ami kétségbeesésbe kergeti őket.

Ami a házasságot és a szerelmet illeti, a levertségük és idegességük nem könnyíti meg a helyzetet. Nem túl hűségesek, mert hajlamosak törődni és kötődni azokhoz, akik szimpatikusak nekik.

Az instabilitásuk miatt sokáig keresik az álomfoglalkozásukat. Mindig megfelelő motivációra és rajongásra van szükségük. Egy idő után azonban beleunhatnak a munkájukba, és nem okoz problémát a váltás sem számukra, ha nem elégedettek. A legjobb alkalmazotti típus számukra, ahol szabad kezet kaphatnak.

20°59' c (b)

Hold az Ikrekben

B A Hold: A szívre, a lélekre és a belső énre gyakorol hatást. A Hold befolyására félénkké és érzékennyé válunk.

Az Ikrek Hold hajlamos a letargiára. Ez a jegy bizonytalan, simulékony, túl könnyen befolyásolható. Gyakran foglalkoztatja őket, hogy mások mit gondolnak róluk. Ez a hozzáállás belső konfliktusokhoz is vezethet.

Másrészről viszont Ön lelkes és vidám személyiség, aki gyorsan alkalmazkodik, ha változnak a játékszabályok. Gyakran képes több szemszögből szemlélni a helyzetet, még egészen formabontó és új nézőpontból is, és képes a valóság pontos leképezésére. Szem-kéz koordinációja remek, ami hasznos lehet például, újságíróként.

27°17' f (f)

A Szűz aszcendens

K Aszcendens: Meghatározza a belső kezdeti energiánkat, a világképünket és a dolgokkal kapcsolatos véleményeinket.

az eredmény típusának időpontjához és dátumához

2°49' e (d)

Merkúr az Oroszlánban

C Merkúr: Az intellektusra és az önkifejezési képességünkre gyakorol hatást; befolyásolja a kapcsolatokat és a személyiség fejlődést is.

A Merkúr hatása alatt az Oroszlán határozottan képes kommunikálni ötleteit. Igaz, az ilyen ember blöffölni is könnyen tud, a többieknek esélyük sincs felfedni a turpisságot. Jó szónok, könnyen szórakoztatja a társaságot maga körül.

Gyakori probléma lehet, hogy az egójuk tévútra vezeti őket, lassítja őket az önmegvalósításban.

27°17' c (b)

Vénusz az Ikrekben

D Vénusz: Az érzelmeinkre gyakorol hatást, a szeretet és a kapcsolatokat szimbolizálja.

Amikor a Vénusz az Ikrekben van, könnyen nyughatatlanná válik. Akikre érvényes ez a konstelláció, gyakran vágyakoznak egy kalandokkal teli élet után. Előfordulhat, hogy zavarja az embereket inkonzisztens viselkedésével és flörtjeivel, és elfeledkeznek arról, hogy Ön legbelül nyitott és barátságos természet.

29°39' d (c)

Mars a Rákban

E Mars: A fizikai és mentális erőnkre gyakorol hatást, emellett a szexuális életet és egészséget is befolyásolja.

Azok, akinél érvényesül a Mars hatás a Rákban, hajlamosak megkapni, amit akarnak. Igaz, a harcot csak akkor vállalják fel, ha a barátaikról, szeretteiről van szó. Ez a csillagaláásás nagyon törődő. Lehet, túlságosan bevonódik, ha olyan dolgokról van szó, amik sokat jelenteken Önnek.

16°57' i (⛎)

Jupiter a Nyilasban

F Jupiter: A fejlődést és a találékonyságot szimbolizálja, de negatív hatást gyakorol a kockázatos üzleti vállalkozásokra és a szerencsejátékra.

A Jupiter saját jegyében - a Nyilasban - felerősíti a befolyásolás képességét. Bizakodó és pozitív energiákat hoz, és erősíti az utazásra, idegen kultúrák megismerésére irányuló vágyat. Ennek az állásnak negatív hozadéka is van, az emberek gondtalanok, kicsinyesek lehetnek befolyása alatt. Élvezi a természetben töltött időt, valamint a tanulás, elmélkedés és szellemi gyarapodás is foglalkoztatja.

17°49' j (i)

Szaturnusz a Bakban

G Szaturnusz: Általában az akadályok és a nehézségek felbukkanását vetíti előre; a hatására komollyá és visszahúzódóvá válunk.

A Szaturnusz saját jegyében, a Bakban, olyan embert takar, aki fegyelmezett, engedelmes, felelősségteljes és sokra tartja kötelezettségeit. Jelenleg fontos Önnek a hagyomány. Makacsul tiszteli a tradíciókat, ugyanakkor szélsőséges helyzetben képes revideálni a véleményét. Főleg akkor, ha adott hagyomány már jócskán idejét múlta.

5°55' b (a)

Uránusz a Bikában

H Uránusz: A fejlődést és az új ötleteket szimbolizálja.

Ez a csillagállás – Uránusz a Bikában – nagyon makacs és elkötelezett lehet, míg a gyakorlatban igen újszerű, progresszív ez a kombináció. Az anyagi stabilitás most prioritást élvez életében, sőt a vágy, hogy biztos tőkével rendelkezzen, egészen türelmetlenné teszi.

18°42' l (k)

Neptunusz a Halakban

I Neptunusz: Önmagunk elvesztését és az identitásproblémákat szimbolizálja.

Amikor a Neptunusz a Halakban van, szilárdan áll saját házában. Ez jelentős spirituális erőket szabadíthat fel, így hite is megerősödhet. Mások rokonszenvesnek és nagyvonalúnak látják, noha nincs békében saját magával, bizonytalan identitását illetően. Ez a csillagállás kedvez a zenének, táncnak és más művészeteknek.

21°55' j (i)

Plútó a Bakban

J Plútó: Rendkívül fontos dolgokkal áll összefüggésben: halál, túlélés, tilalmak, igazságosság. A hatása hosszú ideig tartó.