Hold az Ikrekben

A Hold: A szívre, a lélekre és a belső énre gyakorol hatást. A Hold befolyására félénkké és érzékennyé válunk.

Ikrek: Az Ikrek szülöttei nagyon szeretnek új dolgokat megtanulni, ezért úgy tűnik, min...

Az Ikrek Hold hajlamos a letargiára. Ez a jegy bizonytalan, simulékony, túl könnyen befolyásolható. Gyakran foglalkoztatja őket, hogy mások mit gondolnak róluk. Ez a hozzáállás belső konfliktusokhoz is vezethet.

Másrészről viszont Ön lelkes és vidám személyiség, aki gyorsan alkalmazkodik, ha változnak a játékszabályok. Gyakran képes több szemszögből szemlélni a helyzetet, még egészen formabontó és új nézőpontból is, és képes a valóság pontos leképezésére. Szem-kéz koordinációja remek, ami hasznos lehet például, újságíróként.


Ezek alatt a napok alatt olyan energiák befolyása alatt vagyunk, amik mások társaságának keresésére ösztönöznek. Boldogan társalog, de jó hallgató is. Gyorsan megérti más emberek szükségleteit. Ez a vonás mindenki számára imponáló, szóval készüljön föl rá, hogy népszerű lesz társaságban.

Stresszhelyzetben hajlamosak vagyunk meggondolatlanul cselekedni, és a Hold hatása alatt nem tudunk megfelelni a saját magunk által támasztott elvárásoknak. Azt érezhetjük, hogy nem tudunk szabadulni valamilyen megfoghatatlan rossz érzéstől. Úgy érezhetjük, hogy szellemünk és a külvilág folyamatos harcot vív a kontrollért.