Hold a Bikában

A Hold: A szívre, a lélekre és a belső énre gyakorol hatást. A Hold befolyására félénkké és érzékennyé válunk.

Bika: A Bika a Vénusszal áll kapcsolatban, amit szépsége és frissessége jellemez. A Bi...

A Bika Hold általában nyugodt és kiegyensúlyozott. Másrészről viszont elv vezéreltek, és gyűlölnek bármi nemű változást, akkor is, ha az szükséges és elkerülhetetlen. Nem csoda, ha mindent megtesz, hogy a komfort zónáján belül maradjon, ott ahol minden ismerős. Így védekezik a külső behatásokkal szemben, amiket az esetek többségében gyanúsan szemlél.

Kifejezetten kitartó tud lenni, ha akar valamit, ami határozott előnyökkel járhat. A kitartást partnereiben is keresi, mivel ezt a vonást olyan nagyra tartja. Stressz alatt hajlamos összezavarodni, leblokkolni és bezárkózni. Megeshet, hogy apatikussá, nemtörődömmé válik.


Intenzív energiák törnek felszínre, ha a Hold a Bikában van. Azt szeretjük, ha a dolgok maradnak úgy, ahogy voltak. Azok az emberek, akik innovatívak és változást hoznak az életünkbe (még ha pozitívet, akkor is), idegessé tesznek bennünket.

Lehetnek problémái az identitásával, nehezen találja a választ a kérdésre „Ki is vagyok valójában”. Az anyagi világban keresi a boldogságot, noha a javak birtoklása nem tölti el elégedettséggel.

Hatalmas előny ezekben a napokban az az empátiás energia, amivel bír, ezért érzik mások is olyan jól magukat Ön körül.