Személyes horoszkóp

Abban a pillanatban, amikor ön megszületett egy világűrbeli objektum teljesen egyedi pozícióban helyezkedett el az égen, ami alapvetően meghatározta az ön személyiségét. Alul fontos információkat találhat meg a bolygókról, a Holdról és az Aszcendensről, valamint a pozíciójukról.

2aH29°08'33b4c5d6e7fB27°48'8gD29°20'9hC00'F06'10A11'iG52'11jJ19°24'12kK23°46'1E46'I13°42'l

9°11' i (h)

Az ön Nap jegye Nyilas

A A Nap: A temperamentumot határozza meg, valamint az identitást és azt ahogyan mások érzékelik önt, így ez az ön energiájának a forrása.

2 Sgr RA:17H49m Dec:-27°50' Alnasl RA:18H7m Dec:-30°25' Kaus Australis RA:18H25m Dec:-34°22' eta Sgr RA:18H19m Dec:-36°45' Kaus Media RA:18H22m Dec:-29°49' Kaus Borealis RA:18H29m Dec:-25°25' Polis RA:18H15m Dec:-21°3' fi Sgr RA:18H47m Dec:-26°58' Ascella RA:19H4m Dec:-29°51' Nunki RA:18H56m Dec:-26°17' tau Sgr RA:19H8m Dec:-27°39' ksi Sgr RA:18H59m Dec:-21°5' Manubrij RA:19H6m Dec:-21°43' d Sgr RA:19H19m Dec:-18°55' ro Sgr RA:19H23m Dec:-17°49' h Sgr RA:19H37m Dec:-24°41' Terebellum II RA:19H58m Dec:-27°8' Terebellum IV RA:20H4m Dec:-27°40' theta Sgr RA:20H1m Dec:-35°14' iota Sgr RA:19H56m Dec:-41°49' Rukbat RA:19H25m Dec:-40°35' beta Sgr RA:19H24m Dec:-44°46'

A Nyilas jegy szülötteinek életét a Jupiter vezérli, ezért nyugodt természetük van, és nyitottak a vallási, tudományos vagy teoretikus elmélkedésre. Szeretik a függetlenséget, de az igényeik nem lépik át a törvény vagy az elkötelezettségük által diktált határokat. Optimisták, és magabiztosan és semmivel nem törődve cselekednek. Mindent megtesznek a leendő sikerük érdekében, ami eljuttatja őket a céljaikhoz. Hisznek a tekintélyben, nem túl kritikusak és imádják a szabadságot és az igazságosságot.

Szeretik a finom ételeket, az ivást, a természetet és jók a sportban. Gyorsan tudnak dönteni, és pontos utasításokat adnak az embereknek. Nem félnek a veszélytől, magabiztosak, ambiciózusak, és érzik saját fizikai teljesítményükben rejlő erejüket. Általában az érzelmeik alapján döntenek, ami néha csalódáshoz vezet. A céljaikat a barátaik segítségével érik el.

Az egyik gyengeségük az ingerlékenység. Ösztöneiknek köszönhetően mindig tökéletesen fel tudják mérni, milyen bánásmód bántja leginkább a barátaikat. Egy másik gyengeségük az impulzivitás, ami számtalan felesleges problémához vezet.

A Nyilasok gyakran ügyvédek vagy papok, ami megfelel az igazságérzetüknek. Szeretik a munkájukat, és minden problémához pozitívan állnak hozzá. Képesek fáradhatatlanul dolgozni, és megvan bennük a vállalkozókedv és a bátorság is. Minden olyan szakmában jók, aminek a mozgáshoz van köze.

A kapcsolatok terén nem túl szerencsések. Spontánul lépnek házasságra, később pedig sajnos megbánják. Többször is megházasodnak az életükben. A Nyilas hűsége a partnerétől függ. Ha valóban szeretik és gondoskodnak róla, teljesen átadják magukat a partnerüknek.

27°48' f (f)

Hold a Szűzben

B A Hold: A szívre, a lélekre és a belső énre gyakorol hatást. A Hold befolyására félénkké és érzékennyé válunk.

A Hold a Szűzben konstelláció nem a legvidámabb csillagállás. Ezek az emberek nehezen érvényesítik magukat, különösen, ha érzelmekről és spontán vallomásokról van szó. Elhanyagolja önmagát. Másrészről viszont nagyon figyelmes mások problémáival kapcsolatban és hatékonyan elégíti ki a környezetében lévők szükségleteit, gyakran a legapróbb részletekig.

Az intuíciós képessége nagyon erős a napokban, kedvesség és szerénység jellemzi. Ösztönösen aláveti magát másoknak, nem meglepő, hogy nem érzi jól magát vezető szerepben. Ugyanakkor független életvitelre és döntéshozatalra is képes, köszönhetően az érzelmi eltávolodás képességének, amiért a Hold a felelős. Egy másik pozitív aspektus, amit érdemes kiemelni, a pontosság és precizitás – minden feladatot, még a legkisebbet is, kitüntet teljes figyelmével. Ezt a fajta szorgalmat kisebb közösségi munkáknál nagyra értékelik.

23°46' k (j)

A Vízöntő aszcendens

K Aszcendens: Meghatározza a belső kezdeti energiánkat, a világképünket és a dolgokkal kapcsolatos véleményeinket.

az eredmény típusának időpontjához és dátumához

0°00' i (g)

Merkúr a Nyilasban

C Merkúr: Az intellektusra és az önkifejezési képességünkre gyakorol hatást; befolyásolja a kapcsolatokat és a személyiség fejlődést is.

A Merkúr a Nyilasban olyan embereket jelöl, akik szeretnek utazni, új kultúrákat megismerni, maradandó élményeket szerezni és külföldi nyelveket tanulni. Ezek a személyek jó mesélők, tudják, hogy keltsék fel a hallgatóság figyelmét mind a hangjukkal, mind történeteikkel. Ügyesen igazodnak ki különböző helyzetekben és könnyen a lényegre térnek.

29°20' g (f)

Vénusz a Mérlegben

D Vénusz: Az érzelmeinkre gyakorol hatást, a szeretet és a kapcsolatokat szimbolizálja.

A Vénusz a Mérleg házában felszabadítja ösztönös képességünket, hogy megbirkózzunk mások érzéseivel. Ezek az emberek barátságosak, megértők és érzékenyek. A személyisége már-már romantikus. Néha hiányzik döntései mögül a józanész, inkább a szívére hallgat. Ha párkapcsolatról van szó, foglalkoztathatja az esküvő gondolata, noha nem vonzza a csillogás és pompa.

9°46' l (k)

Mars a Halakban

E Mars: A fizikai és mentális erőnkre gyakorol hatást, emellett a szexuális életet és egészséget is befolyásolja.

Azok, akiknél érvényesül a Mars hatása a Halakban, hezitálás nélkül belekeveredhetnek olyan helyzetekbe, amikből nem győznek kiutat keresni később. A reakciói jellemzően impulzívak és megjósolhatatlanok. Ezen időszakok energiái elsősorban érzelmiek, ezért is hatnak Önre a szokásosnál erősebben a művészetek.

5°06' i (h)

Jupiter a Nyilasban

F Jupiter: A fejlődést és a találékonyságot szimbolizálja, de negatív hatást gyakorol a kockázatos üzleti vállalkozásokra és a szerencsejátékra.

A Jupiter saját jegyében - a Nyilasban - felerősíti a befolyásolás képességét. Bizakodó és pozitív energiákat hoz, és erősíti az utazásra, idegen kultúrák megismerésére irányuló vágyat. Ennek az állásnak negatív hozadéka is van, az emberek gondtalanok, kicsinyesek lehetnek befolyása alatt. Élvezi a természetben töltött időt, valamint a tanulás, elmélkedés és szellemi gyarapodás is foglalkoztatja.

7°52' j (i)

Szaturnusz a Bakban

G Szaturnusz: Általában az akadályok és a nehézségek felbukkanását vetíti előre; a hatására komollyá és visszahúzódóvá válunk.

A Szaturnusz saját jegyében, a Bakban, olyan embert takar, aki fegyelmezett, engedelmes, felelősségteljes és sokra tartja kötelezettségeit. Jelenleg fontos Önnek a hagyomány. Makacsul tiszteli a tradíciókat, ugyanakkor szélsőséges helyzetben képes revideálni a véleményét. Főleg akkor, ha adott hagyomány már jócskán idejét múlta.

29°08' a (a)

Uránusz a Kosban

H Uránusz: A fejlődést és az új ötleteket szimbolizálja.

Általában radikális tetteket várunk azoktól, akiknél az Uránusz a Kosban van. Keresi a szenvedély új forrásait, vonzza minden, ami felfedezetlen és új. Lehet nagy áttörés küszöbén van, ami felemészti minden idejét. Ne bánja, megéri a fáradtságot, hiszen nincs semmi, ami az útjába állhatna. Önmaga marad olyan helyzetekben is, amik gyors döntéshozást és formabontó logikát kívánnak. Nyomás alatt is nagyszerűen teljesít.

13°42' l (k)

Neptunusz a Halakban

I Neptunusz: Önmagunk elvesztését és az identitásproblémákat szimbolizálja.

Amikor a Neptunusz a Halakban van, szilárdan áll saját házában. Ez jelentős spirituális erőket szabadíthat fel, így hite is megerősödhet. Mások rokonszenvesnek és nagyvonalúnak látják, noha nincs békében saját magával, bizonytalan identitását illetően. Ez a csillagállás kedvez a zenének, táncnak és más művészeteknek.

19°24' j (i)

Plútó a Bakban

J Plútó: Rendkívül fontos dolgokkal áll összefüggésben: halál, túlélés, tilalmak, igazságosság. A hatása hosszú ideig tartó.