Hold a Szűzben

A Hold: A szívre, a lélekre és a belső énre gyakorol hatást. A Hold befolyására félénkké és érzékennyé válunk.

Szűz: A Szűz jegy a Merkúrral áll kapcsolatban. A jegy szülöttei kritikusak, racionáli...

A Hold a Szűzben konstelláció nem a legvidámabb csillagállás. Ezek az emberek nehezen érvényesítik magukat, különösen, ha érzelmekről és spontán vallomásokról van szó. Elhanyagolja önmagát. Másrészről viszont nagyon figyelmes mások problémáival kapcsolatban és hatékonyan elégíti ki a környezetében lévők szükségleteit, gyakran a legapróbb részletekig.

Az intuíciós képessége nagyon erős a napokban, kedvesség és szerénység jellemzi. Ösztönösen aláveti magát másoknak, nem meglepő, hogy nem érzi jól magát vezető szerepben. Ugyanakkor független életvitelre és döntéshozatalra is képes, köszönhetően az érzelmi eltávolodás képességének, amiért a Hold a felelős. Egy másik pozitív aspektus, amit érdemes kiemelni, a pontosság és precizitás – minden feladatot, még a legkisebbet is, kitüntet teljes figyelmével. Ezt a fajta szorgalmat kisebb közösségi munkáknál nagyra értékelik.


A következő napok energiái sajnos stresszt hoznak az életünkbe. Tipikus reakció Ön részéről, hogy ilyen időkben mártír szerepbe helyezkedik. Pontosabban szólva Ön vállalja fel azoknak a problémáknak a megoldását, amivel a többiek nem hajlandók foglalkozni.

Legvalószínűbb, hogy erős kötelességtudatot, önfegyelmet és koncentrációt mutatunk a következő időszakban. Noha, ha valami balul sül el, magunkat ostorozzuk a kudarcért. Nem meglepő, ha letargiát és elégedetlenséget érzünk mostanában. Sajnos a következő napokban nem lesz képes kitörni a negatív érzések hálójából, alacsony önbizalma miatt.