Személyes horoszkóp

Abban a pillanatban, amikor ön megszületett egy világűrbeli objektum teljesen egyedi pozícióban helyezkedett el az égen, ami alapvetően meghatározta az ön személyiségét. Alul fontos információkat találhat meg a bolygókról, a Holdról és az Aszcendensről, valamint a pozíciójukról.

7aF21'8bH21°43'9cA20'C36'10d11eD21°02'E24°31'12fK27°19'1g2hB11°06'3i4jJ29°16'5kG03'6lI27°41'

9°20' d (c)

Az ön Nap jegye Rák

A A Nap: A temperamentumot határozza meg, valamint az identitást és azt ahogyan mások érzékelik önt, így ez az ön energiájának a forrása.

Tarf RA:8H17m Dec:9°8' Acubens RA:8H59m Dec:11°48' Asellus Australis RA:8H46m Dec:18°6' Asellus Borealis RA:8H44m Dec:21°25' chi Cnc RA:8H21m Dec:27°10' iota Tau RA:8H48m Dec:28°42'

A víz jegye a Holddal áll kapcsolatban. A jegy szülöttei nagyon érzékenyek, és legfőbb értékeik a családhoz kapcsolódnak. A Rákoknak nem kell harcolniuk és győzniük, többnyire álmodozók, szentimentálisak, élénk fantáziával bírnak, ezért nem lehetnek vállalatvezetők. Családjuk körében vagy közeli barátaikkal nagyon jól érzik magukat. Azonban nem könnyen kötnek új ismeretségeket.

A csillagjegy szülöttei nem önzők, és mindig megpróbálnak segíteni a barátaikon. Nem túl buzgó alkalmazottak, hajlamosak elkényelmesedni. Ezt jó felfogásukkal és memóriájukkal kompenzálják. Nem szívesen adják fel a terveiket, ezért folyamatosan próbálkoznak, hogy megvalósíthassák azokat, ami gátlástalanságot eredményezhet a viselkedésükben. A Rákok igyekeznek kerülni a vitákat és a bajt, ami halogatáshoz vezet a problémáik megoldását illetően.

A gyengeségeik az instabilitás, a nyugtalanság és az ingatagság. A Rákok imádják a változásokat, nem tudnak sokáig egy helyben maradni, és a véleményük is gyakran változik. Ezt azonban belső igényeikből fakadóan teszik. Az instabilitás gyakori levertségükből is látható. Az idegenekkel szemben nagyon önzők lehetnek. Leginkább a türelmetlenségüktől szenvednek, ami kétségbeesésbe kergeti őket.

Ami a házasságot és a szerelmet illeti, a levertségük és idegességük nem könnyíti meg a helyzetet. Nem túl hűségesek, mert hajlamosak törődni és kötődni azokhoz, akik szimpatikusak nekik.

Az instabilitásuk miatt sokáig keresik az álomfoglalkozásukat. Mindig megfelelő motivációra és rajongásra van szükségük. Egy idő után azonban beleunhatnak a munkájukba, és nem okoz problémát a váltás sem számukra, ha nem elégedettek. A legjobb alkalmazotti típus számukra, ahol szabad kezet kaphatnak.

11°06' i (⛎)

Hold a Nyilasban

B A Hold: A szívre, a lélekre és a belső énre gyakorol hatást. A Hold befolyására félénkké és érzékennyé válunk.

A Hold a Nyilasban állás melegséges, pozitív természetben nyilvánul meg. Ezek az emberek nyitottak, nagyszerű humorérzékkel bírnak, noha kissé meggondolatlanok. Ami a szívükön az a szájukon, ezért lehet, észre sem veszik, mégis szereznek egy-két ellenlábast.

Gyakran el kell vonulnia, hogy rendezze a gondolatait az életével kapcsolatos kérdésekben. Foglalkoztatja, hogy megértse az élet mélyebb értelmét, a képzelete páratlanul élénk mostanában és erős hittel is rendelkezik. Képes órákig eltökélten tanulni, de az ellenkezője is jellemző Önre, gyakran órák telnek el, mire ráveszi magát, hogy dolgozzon. Kíváncsi természete másokat is ösztönöz.

Stresszhelyzetben gondjai vannak az érzelmei kontrollálásával, különösen, ha akadályok állnak Ön és ambíciói közé.

27°19' f (f)

A Szűz aszcendens

K Aszcendens: Meghatározza a belső kezdeti energiánkat, a világképünket és a dolgokkal kapcsolatos véleményeinket.

az eredmény típusának időpontjához és dátumához

9°36' d (c)

Merkúr a Rákban

C Merkúr: Az intellektusra és az önkifejezési képességünkre gyakorol hatást; befolyásolja a kapcsolatokat és a személyiség fejlődést is.

Azok az emberek, akiknél a Merkúr a Rák házában áll, szeretnek jól informáltak lenni. Sokat jegyzetelnek, memorizálnak, szeretik maguk kipróbálni a dolgokat. Hajlamosak élénken kifejezni magukat, néha túldramatizálják a helyzetet.

Azok, akiket érint ez a konstelláció, szeretik, ha van valaki mellettük, aki mellett biztonságban lehetnek és szabadon kifejezhetik érzéseiket.

21°02' e (e)

Vénusz az Oroszlánban

D Vénusz: Az érzelmeinkre gyakorol hatást, a szeretet és a kapcsolatokat szimbolizálja.

Amikor a Vénusz az Oroszlánban helyezkedik el, az emberek vágynak a figyelemre, gondoskodásra. Nem tudják elviselni, ha ignorálják őket. Akár szélsőséges dolgokra is képesek, csak hogy kicsikarjanak egy kis figyelmet másokból.

24°31' e (e)

Mars az Oroszlánban

E Mars: A fizikai és mentális erőnkre gyakorol hatást, emellett a szexuális életet és egészséget is befolyásolja.

A Mars-Oroszlán kombinációt gyakran azonosítjuk lovagiassággal, becsülettel. Igaz, előfordulhat, hogy többre tartja magát másoknál, és ha úgy érzi, nem tisztelik eléggé, könnyen dühbe jön. Nyomás alatt hajlamos színlelni, hogy minden rendben van, csak hogy elkerülje a kedvezőtlen végkimenetelt. Ami a szexet illeti, a kreativitás vonzza az ágyban is. Utálja a sztereotípiákat és gyűlöl unatkozni.

9°21' b (a)

Jupiter a Bikában

F Jupiter: A fejlődést és a találékonyságot szimbolizálja, de negatív hatást gyakorol a kockázatos üzleti vállalkozásokra és a szerencsejátékra.

A Jupiter Bika olyan embert takar, aki sikeres pénzügyi és anyagi értelemben. Sok esetben vonzzák a pénzt és a vagyont. Negatívum, hogy egy ilyen pozíció kegyetlenné és felszínessé tehet. A természet ajándékainak és az élet apró dolgainak szeretete ugyanúgy jellemző lehet Önre.

7°03' l (k)

Szaturnusz a Halakban

G Szaturnusz: Általában az akadályok és a nehézségek felbukkanását vetíti előre; a hatására komollyá és visszahúzódóvá válunk.

Igazi bajkeverők azok, akiknél a Szaturnusz a Halakban van. Ezeknek az embereknek gyakran problémájuk van az önfegyelemmel, hajlamosak kikerülni, vagy saját igényük szerint alakítani a szabályokat. Nem várható tőlük, hogy az élet olyan területén tevékenykedjenek, ahol a rend és szabálykövetés elengedhetetlen. Másrészről viszont művészként kiemelkedőt alkothatnak.

21°43' b (a)

Uránusz a Bikában

H Uránusz: A fejlődést és az új ötleteket szimbolizálja.

Ez a csillagállás – Uránusz a Bikában – nagyon makacs és elkötelezett lehet, míg a gyakorlatban igen újszerű, progresszív ez a kombináció. Az anyagi stabilitás most prioritást élvez életében, sőt a vágy, hogy biztos tőkével rendelkezzen, egészen türelmetlenné teszi.

27°41' l (l)

Neptunusz a Halakban

I Neptunusz: Önmagunk elvesztését és az identitásproblémákat szimbolizálja.

Amikor a Neptunusz a Halakban van, szilárdan áll saját házában. Ez jelentős spirituális erőket szabadíthat fel, így hite is megerősödhet. Mások rokonszenvesnek és nagyvonalúnak látják, noha nincs békében saját magával, bizonytalan identitását illetően. Ez a csillagállás kedvez a zenének, táncnak és más művészeteknek.

29°16' j (i)

Plútó a Bakban

J Plútó: Rendkívül fontos dolgokkal áll összefüggésben: halál, túlélés, tilalmak, igazságosság. A hatása hosszú ideig tartó.