Hold a Nyilasban

A Hold: A szívre, a lélekre és a belső énre gyakorol hatást. A Hold befolyására félénkké és érzékennyé válunk.

Nyilas: A Nyilas jegy szülötteinek életét a Jupiter vezérli, ezért nyugodt természetük v...

A Hold a Nyilasban állás melegséges, pozitív természetben nyilvánul meg. Ezek az emberek nyitottak, nagyszerű humorérzékkel bírnak, noha kissé meggondolatlanok. Ami a szívükön az a szájukon, ezért lehet, észre sem veszik, mégis szereznek egy-két ellenlábast.

Gyakran el kell vonulnia, hogy rendezze a gondolatait az életével kapcsolatos kérdésekben. Foglalkoztatja, hogy megértse az élet mélyebb értelmét, a képzelete páratlanul élénk mostanában és erős hittel is rendelkezik. Képes órákig eltökélten tanulni, de az ellenkezője is jellemző Önre, gyakran órák telnek el, mire ráveszi magát, hogy dolgozzon. Kíváncsi természete másokat is ösztönöz.

Stresszhelyzetben gondjai vannak az érzelmei kontrollálásával, különösen, ha akadályok állnak Ön és ambíciói közé.


Békés, bizakodó időszak áll Ön előtt. Ugyanakkor megfoghatatlan tettvágy is hajtja. A vágy, hogy felfedezzen, utazzon, világot lásson, szinte feszíti a mellkasát. Nem fog hiányt szenvedni energiában, ha sportolásról van szó, bár némi frusztrációval kell majd megküzdenie.

Örömét leli a társalgásban, szívesen beszélget másokkal. Inspirálja a környezetét, és ezt a képességét a munkahelyén is nagyra értékelik. Ugyanakkor ügyeljen, a túlzott őszinteség bajba sodorhatja.