Hold a Mérlegben

A Hold: A szívre, a lélekre és a belső énre gyakorol hatást. A Hold befolyására félénkké és érzékennyé válunk.

Mérleg: A Mérleg jegyében született emberekre leginkább a Vénusz bolygó van hatással, am...

Határozottan állíthatjuk, hogy a Mérleg Hold békés természet. Éppen ezért utálják ezek az emberek a kicsinyes viselkedést és faragatlanságot. Lázadnak bárminemű diszharmónia ellen (legyen szó párkapcsolatról vagy családról). Haragjuk is általában befelé irányul, mivel nem szeretnek nyilvánosan jelenetet rendezni.

Mély empátiás készséggel rendelkezik, képes a dolgokat mások nézőpontjából szemlélni. Támogatja a szabad vélemény nyilvánítást és tiszteli mások álláspontját; akkor is nagyon finoman fejezi ki magát, ha konfrontálódik egy vitában. Nem csoda, hogy remek csapatjátékos és nagyon jó barát.

Ki nem mondott vágya, hogy elismerjék érdemeit, sebezhetővé teszi. Ezért lesz ideges és bizonytalan olyan helyzetekben, ahol nem sikerül másokat felvidítania. Ilyenkor - noha magának is nehezen vallja be – aggódik jó hírnevéért.


Kering a levegőben egyfajta társas energia a napokban. Elismerésre, megbecsülésre vágyik a környezetétől. Ami a céljai elérését illet, megpróbál a többiekkel együtt dolgozni, de néha kissé törtetően lép fel, aminek negatív hatása lehet a megítélésére.

Kreatív energiában is bővelkedni fog a napokban. A művészetekben nagy örömét leli, elégedettséggel tölti el minden, ami szép. Kellemesen érzi magát békés, harmonikus otthonában.