Személyes horoszkóp

Abban a pillanatban, amikor ön megszületett egy világűrbeli objektum teljesen egyedi pozícióban helyezkedett el az égen, ami alapvetően meghatározta az ön személyiségét. Alul fontos információkat találhat meg a bolygókról, a Holdról és az Aszcendensről, valamint a pozíciójukról.

9A11°25'aF19°13'C26°04'10bH16°49'D18°30'11cE24'12dK22°09'1eB17°33'2f3g4h5i6jJ29°49'7kG46'8lI25°44'

11°25' a (l)

Az ön Nap jegye Kos

A A Nap: A temperamentumot határozza meg, valamint az identitást és azt ahogyan mások érzékelik önt, így ez az ön energiájának a forrása.

Mesarthim RA:1H54m Dec:19°22' Sheratan RA:1H56m Dec:20°53' Hamal RA:2H8m Dec:23°32' 41 Ari RA:2H51m Dec:27°20'

A Kos a tűz jegye, a jegy szülötteit pedig belső és külső erejük alapján lehet felismerni. A bolygójuk a Mars, ami a magabiztosság érzését, a spontán viselkedést és a harcos hozzáállásukat eredményezi. Olyan harcosok ők, akik őszintén és kitartóan cselekednek. Hagyják, hogy a természetük uralja őket, de nem szeretnek semmit megoldatlanul hagyni.

A Kosok belső nyugalma és magabiztossága minden akadályt és aggályt előre elhárít. Energikusak és nem megalkuvók. Mindenbe intuitívan, néha vakon fognak bele. A viselkedésük tanulatlannak és faragatlannak tűnhet, de egy idő után rájössz, hogy nagyon nyitottak és egyszerűségre vágynak.

A viselkedésükben rejlő gyengeség alkalmi makacsságuk és az arra való képtelenség, hogy alább adjanak vagy kompromisszumot kössenek. A Kosokkal könnyű bajba sodródni, mivel agresszíven viselkednek. Ez az összhangba kerülési képtelenség mások véleményét illetően mind a munkahelyükre, mind a kapcsolataikra rányomhatja a bélyegét.

A karrierjükben a Kosok imádják a kihívásokat. Nehezükre esik átlagos munkát végezni. Gyakran vágnak saját üzletbe, vagy megpróbálják legalább előtérbe helyezni saját javaslataikat és ötleteiket. Az erőfeszítéseik mégis ritkán keltenek elismerést másokban. Gyakran küzdenek mások csodálatának hiányával. Leginkább marketing specialistaként vagy saját üzletük élén tündökölhetnek, esetleg profi sportolóként. Akárhogy is, nehéz őket egy adott csoport tagjaként értelmezni.

A kapcsolataikban mind a Kos férfiak, mind a nők nagyon romantikusak. A férfiaknak azonban tovább tart a megállapodás, a párválasztásuk pedig nem múlik különösebb feltételeken. A potenciális partnerek iránti hozzáállásuk gyakran változik, az érzelmeik pedig nem stabilak, így gyakran elmehetnek az ideális partner mellett. A jegy női képviselőinek olyasvalakire van szüksége, aki tiszteli őket, és képes megmutatni számukra a helyes utat az életben.

17°33' e (d)

Hold az Oroszlánban

B A Hold: A szívre, a lélekre és a belső énre gyakorol hatást. A Hold befolyására félénkké és érzékennyé válunk.

Azok az emberek, akiknél a Hold az Oroszlánban áll, hajlamosak felnagyítani és dramatizálni az érzelmeiket. Általában azért viselkednek így, hogy figyelmet csikarjanak ki környezetükből. Ugyanakkor a dicséretre szerényen és nagyvonalúan reagálnak. Éppen ezért nagyon jók lehetnek vezető pozícióban, hiszen ott megkapják a kellő figyelmet, mégse száll fejükbe a dicsőség.

Képes másokat inspirálni és éreztetni velük, hogy fontosak, de legbelül Önnek is igénye lenne hasonló támogatásra, szeretné érezni, valamiben Ön a legjobb. Ritkán, de megeshet, hogy felvág az eredményeivel, ha úgy érzi, méltatlanul hanyagolják. Probléma akkor van, ha hasonlóan domináns személlyel kerül konfliktusba, hiszen nem fél fölvállalni a vitát.

22°09' d (c)

A Rák aszcendens

K Aszcendens: Meghatározza a belső kezdeti energiánkat, a világképünket és a dolgokkal kapcsolatos véleményeinket.

az eredmény típusának időpontjához és dátumához

26°04' a (l)

Merkúr a Kosban

C Merkúr: Az intellektusra és az önkifejezési képességünkre gyakorol hatást; befolyásolja a kapcsolatokat és a személyiség fejlődést is.

Mások lassúnak érezhetik magukat olyan ember társaságában, akinél a Merkúr a Kosban van. Az ilyen ember nagyon gyorsan alkalmazkodik a körülményekhez és erőfeszítés nélkül, gyorsan old meg problémákat.

A gondolkodásuk és a beszédük is gyors és spontán. Ugyanakkor néha tapintatlanul viselkednek. Előfordulhat, hogy nehezen éreznek együtt másokkal.

18°30' b (a)

Vénusz a Bikában

D Vénusz: Az érzelmeinkre gyakorol hatást, a szeretet és a kapcsolatokat szimbolizálja.

A Vénusz a saját jegyében, a Bikában nagyon erős, határozott, ahogy az emberek is azok a befolyása alatt. Biztosak a döntéseikben, és élvezik, mindazt, amit az élet nyújt. A nélkülözés nem az Ön kenyere, a maga teljességében akarja élvezni az életet, például ízletes lakomák, pezsgő éjszakai élet formájában. Gyakran kifinomultak az érzékei, különösen, ha tapintásról, vagy a vizuális szépség befogadásáról van szó.

3°24' d (c)

Mars a Rákban

E Mars: A fizikai és mentális erőnkre gyakorol hatást, emellett a szexuális életet és egészséget is befolyásolja.

Azok, akinél érvényesül a Mars hatás a Rákban, hajlamosak megkapni, amit akarnak. Igaz, a harcot csak akkor vállalják fel, ha a barátaikról, szeretteiről van szó. Ez a csillagaláásás nagyon törődő. Lehet, túlságosan bevonódik, ha olyan dolgokról van szó, amik sokat jelenteken Önnek.

19°13' a (l)

Jupiter a Kosban

F Jupiter: A fejlődést és a találékonyságot szimbolizálja, de negatív hatást gyakorol a kockázatos üzleti vállalkozásokra és a szerencsejátékra.

Ha a Jupiter szilárdan áll a Kosban, az ember számos problémával szembesülhet, könnyen illetlenül viselkedhet vagy eltúlozzhatja reakcióit. Ez a kombináció önbizalommal ruház fel minket, erősíti a lelkesedésünket és küzdő szellemünket. Ezért az is megeshet, hogy túl nagy fába vágjuk a fejszénket. A Jupiter befolyása alatt vonzók lehetnek a pénzügyi dilemmák, könnyen megy a pénzkeresés és a meggyőzés.

2°46' l (k)

Szaturnusz a Halakban

G Szaturnusz: Általában az akadályok és a nehézségek felbukkanását vetíti előre; a hatására komollyá és visszahúzódóvá válunk.

Igazi bajkeverők azok, akiknél a Szaturnusz a Halakban van. Ezeknek az embereknek gyakran problémájuk van az önfegyelemmel, hajlamosak kikerülni, vagy saját igényük szerint alakítani a szabályokat. Nem várható tőlük, hogy az élet olyan területén tevékenykedjenek, ahol a rend és szabálykövetés elengedhetetlen. Másrészről viszont művészként kiemelkedőt alkothatnak.

16°49' b (a)

Uránusz a Bikában

H Uránusz: A fejlődést és az új ötleteket szimbolizálja.

Ez a csillagállás – Uránusz a Bikában – nagyon makacs és elkötelezett lehet, míg a gyakorlatban igen újszerű, progresszív ez a kombináció. Az anyagi stabilitás most prioritást élvez életében, sőt a vágy, hogy biztos tőkével rendelkezzen, egészen türelmetlenné teszi.

25°44' l (l)

Neptunusz a Halakban

I Neptunusz: Önmagunk elvesztését és az identitásproblémákat szimbolizálja.

Amikor a Neptunusz a Halakban van, szilárdan áll saját házában. Ez jelentős spirituális erőket szabadíthat fel, így hite is megerősödhet. Mások rokonszenvesnek és nagyvonalúnak látják, noha nincs békében saját magával, bizonytalan identitását illetően. Ez a csillagállás kedvez a zenének, táncnak és más művészeteknek.

29°49' j (i)

Plútó a Bakban

J Plútó: Rendkívül fontos dolgokkal áll összefüggésben: halál, túlélés, tilalmak, igazságosság. A hatása hosszú ideig tartó.