Hold a Rákban

A Hold: A szívre, a lélekre és a belső énre gyakorol hatást. A Hold befolyására félénkké és érzékennyé válunk.

Rák: A víz jegye a Holddal áll kapcsolatban. A jegy szülöttei nagyon érzékenyek, és l...

A Hold saját jegyében – a Rákban – felerősíti hatását erre a csillagjegyre, és különösen érzékennyé teheti Önt, sebezhetőnek és kiszolgáltatottnak érezheti magát. Ezért érezheti úgy, hogy mások segítségére és védelmére szorul. Ugyanakkor mindennek pozitív oldala is van – ezek az emberek másokat is képesek támogatni, szóval a segítségadás és kapás oda-vissza működik.

Ha stresszhelyzetben találja magát, hajlamos meghátrálni nem csak a helyzet, de saját félelmei elől is. Hajlamos bezárkózni, és régi sérelmeket újra és újra lejátszani a fejében. Emiatt annyira frusztrálttá válhat, hogy másoknak szinte lehetetlen megközelíteniük Önt.


Érzékenyebb lesz, mint szokott, azokban a napokban, amikor a Hold a Rákban van. Energiája most elsősorban családjára, otthonára irányul, itt érzi magát legkomfortosabban. Hozzá tud járulni, hogy kellemes légkör alakuljon ki otthonában, ami a rokonaira is pozitív hatással lehet.

Óvakodjon, hogy túl közel kerüljön valakihez, aki félreértheti. Sok időbe telhet, amíg túlteszi magát az érzelmi káron, amit az elutasítás okozhat.