Hold az Oroszlánban

A Hold: A szívre, a lélekre és a belső énre gyakorol hatást. A Hold befolyására félénkké és érzékennyé válunk.

Oroszlán: A lángoló jegy a Nappal áll kapcsolatban. A Nap rengeteg kreatív energiát ad az ...

Azok az emberek, akiknél a Hold az Oroszlánban áll, hajlamosak felnagyítani és dramatizálni az érzelmeiket. Általában azért viselkednek így, hogy figyelmet csikarjanak ki környezetükből. Ugyanakkor a dicséretre szerényen és nagyvonalúan reagálnak. Éppen ezért nagyon jók lehetnek vezető pozícióban, hiszen ott megkapják a kellő figyelmet, mégse száll fejükbe a dicsőség.

Képes másokat inspirálni és éreztetni velük, hogy fontosak, de legbelül Önnek is igénye lenne hasonló támogatásra, szeretné érezni, valamiben Ön a legjobb. Ritkán, de megeshet, hogy felvág az eredményeivel, ha úgy érzi, méltatlanul hanyagolják. Probléma akkor van, ha hasonlóan domináns személlyel kerül konfliktusba, hiszen nem fél fölvállalni a vitát.


Felszínre tör az az energia, ami értékteremtésre és alkotásra serkenti Önt, és amit később mások is értékelni fognak. Ezek a napok ideálisak a társas összejövetelekre vagy randikra.

Az érzései más emberek iránt és saját maga iránt is felerősödnek. Időről időre szüksége van egy-két bókra, hogy amikor nem Ön van a figyelem központjában, akkor se érezze magát mellőzöttnek. Ha enged bizonyos kísértésnek, önzőnek is tűnhet mások szemében.