Személyes horoszkóp

Abban a pillanatban, amikor ön megszületett egy világűrbeli objektum teljesen egyedi pozícióban helyezkedett el az égen, ami alapvetően meghatározta az ön személyiségét. Alul fontos információkat találhat meg a bolygókról, a Holdról és az Aszcendensről, valamint a pozíciójukról.

F04'a5bH18°21'6c7E20°13'd8e9f10C24°17'D37'A13'g11h12K10'iB17°20'1j2J25°48'kG18°58'3l4I23°37'

8°13' g (f)

Az ön Nap jegye Mérleg

A A Nap: A temperamentumot határozza meg, valamint az identitást és azt ahogyan mások érzékelik önt, így ez az ön energiájának a forrása.

Zubenelgenubi RA:14H52m Dec:-16°6' Zubeneschamali RA:15H18m Dec:-9°27' Zuben Elakrab RA:15H37m Dec:-14°51' theta Lib RA:15H55m Dec:-16°47' sigma Lib RA:15H5m Dec:-25°21'

A Mérleg jegyében született emberekre leginkább a Vénusz bolygó van hatással, ami erős érzelmi beállítottságukat is okozza. Intellektuális emberek, akik tapasztalatokra vágynak. Élvezik az életet, és könnyedén fellelkesednek a szép dolgok iránt. Művészi tehetségűek, és általánosságban is szeretik a művészetet. Imádják az ékszereket, az elegáns ruhákat, és mindenféle szórakozást, a zenét, a táncot, ahogy a pénzt is, mert ennek köszönhetően megkapják, amit akarnak. Az őszinteség és a felelősségérzet jellemzi őket. Általában megértőek, emberszeretőek és szeretetre méltók. Megálmodják, mit szeretnének, és aszerint is próbálnak élni. A Mérlegek ambiciózusak, és kicsit egoisták, így könnyen megsértődhetnek.

A Mérlegek gyengeségei a túlérzékenység, a türelmetlenségre való hajlam és gondatlan természetük, ami a pénz könnyelmű kezeléséhez vezethet. Többnyire az érzelmeik vezérlik őket az ésszerűségük helyett.

A kapcsolataik terén, kedvességüknek hála, könnyen barátkoznak. Nem tudnak ellenállni a bajnak, ezért szükségük van olyanokra, akik mellettük állnak. A házasság és a társasági élet játssza a legfontosabb szerepet az életükben. Néha azonban problémákkal szembesülnek a partnerükkel kapcsolatban.

A Mérleg minden olyan munkakörben tökéletesen teljesít, ahol emberekkel kell együtt dolgoznia. Ezért az ideális munkakör számukra a művészetek és az üzleti élet területén keresendő. A karrierjükben beálló sikertelenség gondatlanságuk eredménye lehet, illetve az arra való hajlamé, hogy könnyen alávetik magukat mások befolyásának.

17°20' i (⛎)

Hold a Nyilasban

B A Hold: A szívre, a lélekre és a belső énre gyakorol hatást. A Hold befolyására félénkké és érzékennyé válunk.

A Hold a Nyilasban állás melegséges, pozitív természetben nyilvánul meg. Ezek az emberek nyitottak, nagyszerű humorérzékkel bírnak, noha kissé meggondolatlanok. Ami a szívükön az a szájukon, ezért lehet, észre sem veszik, mégis szereznek egy-két ellenlábast.

Gyakran el kell vonulnia, hogy rendezze a gondolatait az életével kapcsolatos kérdésekben. Foglalkoztatja, hogy megértse az élet mélyebb értelmét, a képzelete páratlanul élénk mostanában és erős hittel is rendelkezik. Képes órákig eltökélten tanulni, de az ellenkezője is jellemző Önre, gyakran órák telnek el, mire ráveszi magát, hogy dolgozzon. Kíváncsi természete másokat is ösztönöz.

Stresszhelyzetben gondjai vannak az érzelmei kontrollálásával, különösen, ha akadályok állnak Ön és ambíciói közé.

3°10' i (g)

A Nyilas aszcendens

K Aszcendens: Meghatározza a belső kezdeti energiánkat, a világképünket és a dolgokkal kapcsolatos véleményeinket.

az eredmény típusának időpontjához és dátumához

24°17' f (e)

Merkúr a Szűzben

C Merkúr: Az intellektusra és az önkifejezési képességünkre gyakorol hatást; befolyásolja a kapcsolatokat és a személyiség fejlődést is.

A Szűz házában a Merkúr gyakran szkeptikus. Az ilyen ember próbál objektív maradni és a tökéletességre törekszik, ha az információk minőségéről van szó.

Köszönhetően perfekcionizmusának nem okoz gondot Ön számára a különböző helyzetek kezelése, legyen szó karrierről, vagy magánéletről egyaránt. Nehézséggel akkor szembesül, ha dilettánsokat kell tolerálnia, irányukba ellenségesen viselkedhet.

2°37' g (f)

Vénusz a Mérlegben

D Vénusz: Az érzelmeinkre gyakorol hatást, a szeretet és a kapcsolatokat szimbolizálja.

A Vénusz a Mérleg házában felszabadítja ösztönös képességünket, hogy megbirkózzunk mások érzéseivel. Ezek az emberek barátságosak, megértők és érzékenyek. A személyisége már-már romantikus. Néha hiányzik döntései mögül a józanész, inkább a szívére hallgat. Ha párkapcsolatról van szó, foglalkoztathatja az esküvő gondolata, noha nem vonzza a csillogás és pompa.

20°13' c (b)

Mars az Ikrekben

E Mars: A fizikai és mentális erőnkre gyakorol hatást, emellett a szexuális életet és egészséget is befolyásolja.

A Mars az Ikrekben tipikus vonása a nagyfokú spiritualitás és gazdag szellemi élet. Magabiztos fellépés és hatékony önérvényesítés jellemzi, bármilyen helyzetben eladja magát, ha kell. Szeret vitázni, hiszen egyfajta csatatérnek tekinti a konfliktust, ahol muszáj nyernie.

3°04' a (l)

Jupiter a Kosban

F Jupiter: A fejlődést és a találékonyságot szimbolizálja, de negatív hatást gyakorol a kockázatos üzleti vállalkozásokra és a szerencsejátékra.

Ha a Jupiter szilárdan áll a Kosban, az ember számos problémával szembesülhet, könnyen illetlenül viselkedhet vagy eltúlozzhatja reakcióit. Ez a kombináció önbizalommal ruház fel minket, erősíti a lelkesedésünket és küzdő szellemünket. Ezért az is megeshet, hogy túl nagy fába vágjuk a fejszénket. A Jupiter befolyása alatt vonzók lehetnek a pénzügyi dilemmák, könnyen megy a pénzkeresés és a meggyőzés.

18°58' k (j)

Szaturnusz a Vízöntőben

G Szaturnusz: Általában az akadályok és a nehézségek felbukkanását vetíti előre; a hatására komollyá és visszahúzódóvá válunk.

A Szaturnusz a Vízöntőben más emberek iránti viszonyulásunkban mutatkozik meg leginkább. Képes felelősséget vállalni másokért, még akkor is, ha bizalmatlan irányukba. Betartja a szabályokat és udvariasan viselkedik. Lehet, épp ezért tartják olyan sokra a munkahelyén, hiszen a hozzáállásában keresve sem találni kivetnivalót. Jól ki jön a hatóságokkal és a munkaadójával egyaránt.

18°21' b (a)

Uránusz a Bikában

H Uránusz: A fejlődést és az új ötleteket szimbolizálja.

Ez a csillagállás – Uránusz a Bikában – nagyon makacs és elkötelezett lehet, míg a gyakorlatban igen újszerű, progresszív ez a kombináció. Az anyagi stabilitás most prioritást élvez életében, sőt a vágy, hogy biztos tőkével rendelkezzen, egészen türelmetlenné teszi.

23°37' l (l)

Neptunusz a Halakban

I Neptunusz: Önmagunk elvesztését és az identitásproblémákat szimbolizálja.

Amikor a Neptunusz a Halakban van, szilárdan áll saját házában. Ez jelentős spirituális erőket szabadíthat fel, így hite is megerősödhet. Mások rokonszenvesnek és nagyvonalúnak látják, noha nincs békében saját magával, bizonytalan identitását illetően. Ez a csillagállás kedvez a zenének, táncnak és más művészeteknek.

25°48' j (i)

Plútó a Bakban

J Plútó: Rendkívül fontos dolgokkal áll összefüggésben: halál, túlélés, tilalmak, igazságosság. A hatása hosszú ideig tartó.