Személyes horoszkóp

Abban a pillanatban, amikor ön megszületett egy világűrbeli objektum teljesen egyedi pozícióban helyezkedett el az égen, ami alapvetően meghatározta az ön személyiségét. Alul fontos információkat találhat meg a bolygókról, a Holdról és az Aszcendensről, valamint a pozíciójukról.

D13°01'aC20°36'9H01'A10°45'b10cE20°28'11d12K13°56'e1f2g3h4iF23°41'5jG20°31'J22°52'6k7lI18°02'8B29°47'

10°45' b (a)

Az ön Nap jegye Bika

A A Nap: A temperamentumot határozza meg, valamint az identitást és azt ahogyan mások érzékelik önt, így ez az ön energiájának a forrása.

omikron Tau RA:3H26m Dec:9°5' lambda Tau RA:4H2m Dec:12°32' Hyadum I RA:4H21m Dec:15°40' Hyadum II RA:4H24m Dec:17°35' Alcyone RA:3H48m Dec:24°9' Ain RA:4H30m Dec:19°13' tau Tau RA:4H43m Dec:22°59' Alnath RA:5H27m Dec:28°37' Aldebaran RA:4H37m Dec:16°32' theta Tau RA:4H30m Dec:15°54' zeta Tau RA:5H39m Dec:21°9'

A Bika a Vénusszal áll kapcsolatban, amit szépsége és frissessége jellemez. A Bikák materialisták, akik hasznosságot igyekeznek felfedezni mindenben. Azonban nagyon érzékenyek, és sokszor megadják magukat saját érzéseiknek. Nagyon jellemző rájuk, hogy kitartóan küzdenek a céljaikért. A föld jegy szülöttei tavasszal születtek, ezért imádják a természetet és a művészeteket, ahol kiélhetik kíváncsiságukat és a tapasztalatok iránti igényeiket. Minden energiájukat a tapasztalatszerzésnek szentelik. Első látásra a Bikák kicsit visszahúzódónak és megközelíthetetlennek tűnhetnek, de nagyon is képesek teljes lángon élvezni az életet.

Fejlett valóságészlelésük miatt az új dolgokkal szemben néha bizalmatlanok. Elvi alapokon álló emberek, és ha van egy álmuk, képesek mindent alávetni annak érdekében, hogy elérjék a megvalósulását. Ennek oka egy másik jellemzőjük, a céltudatosság. A Bikák nagyon egyenes és ambiciózus emberek, és megpróbálnak minden versenyben győzedelmeskedni. Kötelességtudóak és nagyszerű humorérzékük van. Nagyétkűségben szenvednek, ami gyakran megtermett alkatot kölcsönöz nekik.

A Bikák gyengesége az őszinteségükkel áll összefüggésben. Könnyen megsérthetők, és következetességük miatt szinte lehetetlen megváltoztatni a véleményüket, vagy megbocsátást nyerni tőlük. A nyugalom és kényelem iránti vágyuk már-már a lustasággal határos. A legnagyobb gyengeségük és ezáltal a legnagyobb rájuk leselkedő veszély azonban a makacsságuk, amit céltudatosságuk és ambiciózusságuk okoz. Néha annyira mélyen vannak az ötleteikben és a terveikben, hogy minden érvet és ellenvetést elutasítanak, nem számít, azok mennyire fontosak, emiatt néha érzéketlenül viselkednek.

Ami a karriert illeti, a Bikáknak nincs problémájuk, mert nagyon szorgalmasak és motiválja őket a pénzkeresés. A céltudatosságuk és erőfeszítéseik magas fizetéssel is járnak. Így olyan szakmákat választanak, ahol kihasználhatják makacsságukat, kitartásukat és személyes képességeiket. Szeretnek nyugodt környezetben dolgozni, és előnyben részesítik az olyan feladatokat, ahol nem kell túlzott mentális vagy fizikai erőfeszítéseket tenniük.

A kapcsolataikban a Bikák nagyra értékelik a szerető gondoskodást, és szeretik a bókokat. Mindig számíthatsz rájuk, még ha az érzékiségük miatt fenn is áll a hűtlenség veszélye. Sokszor nagyon váratlanul házasodnak. Szükségük van rá, hogy a közeli barátaikra hagyatkozhassanak, és stabil családi hátteret tudhassanak maguk mögött.

29°47' l (l)

Hold a Halakban

B A Hold: A szívre, a lélekre és a belső énre gyakorol hatást. A Hold befolyására félénkké és érzékennyé válunk.

Amikor a Hold a Halakban van, gyakori, hogy az emberek irracionálisan kezdenek gondolkozni. Nem árt, ha ezt észben tartja, sok kellemetlenségtől kímélheti meg magát, ha odafigyel. Hajlamos arra, hogy a kedvére torzítsa a valóságot, hogy az olyannak tűnjön, amilyennek látni szeretné.

Sokszor menekül a valóságtól gondolataiba, a fantázia világába. Az ok e mögött, hogy a valóságot túl keménynek tartja. Másokban is meglátja a sebezhetőséget, azonosul mások fájdalmával is. A nagy empátia hátránya, hogy így saját problémáit háttérbe szorítja.

Amikor a Hold a Halakban van, vágyik a románcra és egy csipetnyi varázslatra. Egy érzelmileg stabil kapcsolat és a biztos családi háttér nagyon sokat jelent Önnek.

13°56' e (d)

Az Oroszlán aszcendens

K Aszcendens: Meghatározza a belső kezdeti energiánkat, a világképünket és a dolgokkal kapcsolatos véleményeinket.

az eredmény típusának időpontjához és dátumához

20°36' a (l)

Merkúr a Kosban

C Merkúr: Az intellektusra és az önkifejezési képességünkre gyakorol hatást; befolyásolja a kapcsolatokat és a személyiség fejlődést is.

Mások lassúnak érezhetik magukat olyan ember társaságában, akinél a Merkúr a Kosban van. Az ilyen ember nagyon gyorsan alkalmazkodik a körülményekhez és erőfeszítés nélkül, gyorsan old meg problémákat.

A gondolkodásuk és a beszédük is gyors és spontán. Ugyanakkor néha tapintatlanul viselkednek. Előfordulhat, hogy nehezen éreznek együtt másokkal.

13°01' a (l)

Vénusz a Kosban

D Vénusz: Az érzelmeinkre gyakorol hatást, a szeretet és a kapcsolatokat szimbolizálja.

Az, akinél a Vénusz a Kos házában van, határozottan viselkedik párkapcsolatban. Könnyen szerelembe esik, és fáradhatatlanul küzd a választottjáért, ha az élet úgy kívánja. Szenvedélyes, és mások is elbűvölőnek tartják. Ami a szexuális életét illeti, izgalmakat keres, hiszen a megszokott hamar unalmassá válik.

20°28' c (b)

Mars az Ikrekben

E Mars: A fizikai és mentális erőnkre gyakorol hatást, emellett a szexuális életet és egészséget is befolyásolja.

A Mars az Ikrekben tipikus vonása a nagyfokú spiritualitás és gazdag szellemi élet. Magabiztos fellépés és hatékony önérvényesítés jellemzi, bármilyen helyzetben eladja magát, ha kell. Szeret vitázni, hiszen egyfajta csatatérnek tekinti a konfliktust, ahol muszáj nyernie.

23°41' i (⛎)

Jupiter a Nyilasban

F Jupiter: A fejlődést és a találékonyságot szimbolizálja, de negatív hatást gyakorol a kockázatos üzleti vállalkozásokra és a szerencsejátékra.

A Jupiter saját jegyében - a Nyilasban - felerősíti a befolyásolás képességét. Bizakodó és pozitív energiákat hoz, és erősíti az utazásra, idegen kultúrák megismerésére irányuló vágyat. Ennek az állásnak negatív hozadéka is van, az emberek gondtalanok, kicsinyesek lehetnek befolyása alatt. Élvezi a természetben töltött időt, valamint a tanulás, elmélkedés és szellemi gyarapodás is foglalkoztatja.

20°31' j (i)

Szaturnusz a Bakban

G Szaturnusz: Általában az akadályok és a nehézségek felbukkanását vetíti előre; a hatására komollyá és visszahúzódóvá válunk.

A Szaturnusz saját jegyében, a Bakban, olyan embert takar, aki fegyelmezett, engedelmes, felelősségteljes és sokra tartja kötelezettségeit. Jelenleg fontos Önnek a hagyomány. Makacsul tiszteli a tradíciókat, ugyanakkor szélsőséges helyzetben képes revideálni a véleményét. Főleg akkor, ha adott hagyomány már jócskán idejét múlta.

3°01' b (a)

Uránusz a Bikában

H Uránusz: A fejlődést és az új ötleteket szimbolizálja.

Ez a csillagállás – Uránusz a Bikában – nagyon makacs és elkötelezett lehet, míg a gyakorlatban igen újszerű, progresszív ez a kombináció. Az anyagi stabilitás most prioritást élvez életében, sőt a vágy, hogy biztos tőkével rendelkezzen, egészen türelmetlenné teszi.

18°02' l (k)

Neptunusz a Halakban

I Neptunusz: Önmagunk elvesztését és az identitásproblémákat szimbolizálja.

Amikor a Neptunusz a Halakban van, szilárdan áll saját házában. Ez jelentős spirituális erőket szabadíthat fel, így hite is megerősödhet. Mások rokonszenvesnek és nagyvonalúnak látják, noha nincs békében saját magával, bizonytalan identitását illetően. Ez a csillagállás kedvez a zenének, táncnak és más művészeteknek.

22°52' j (i)

Plútó a Bakban

J Plútó: Rendkívül fontos dolgokkal áll összefüggésben: halál, túlélés, tilalmak, igazságosság. A hatása hosszú ideig tartó.