Hold a Halakban

A Hold: A szívre, a lélekre és a belső énre gyakorol hatást. A Hold befolyására félénkké és érzékennyé válunk.

Halak: A csillagjegy a Jupiterrel és a Neptunusszal is kapcsolatban áll. A jegy szülött...

Amikor a Hold a Halakban van, gyakori, hogy az emberek irracionálisan kezdenek gondolkozni. Nem árt, ha ezt észben tartja, sok kellemetlenségtől kímélheti meg magát, ha odafigyel. Hajlamos arra, hogy a kedvére torzítsa a valóságot, hogy az olyannak tűnjön, amilyennek látni szeretné.

Sokszor menekül a valóságtól gondolataiba, a fantázia világába. Az ok e mögött, hogy a valóságot túl keménynek tartja. Másokban is meglátja a sebezhetőséget, azonosul mások fájdalmával is. A nagy empátia hátránya, hogy így saját problémáit háttérbe szorítja.

Amikor a Hold a Halakban van, vágyik a románcra és egy csipetnyi varázslatra. Egy érzelmileg stabil kapcsolat és a biztos családi háttér nagyon sokat jelent Önnek.


Képzelőereje szárnyalni fog ebben az időszakban, racionális énje háttérbe szorul. Empatikusabb lesz, mint szokott, nem okoz gondot együtt éreznie a legkülönfélébb emberekkel sem. Mindennek hátrány az lehet, ha megfeledkezik saját életéről, és hanyagolja megoldásra váró ügyeit.

A Hal Hold állás energiái kedveznek a vendégvárásnak, nyitott lesz és remek társaság. Jó kedve ragályos, a családjának is okozhat számos boldog percet.