Személyes horoszkóp

Abban a pillanatban, amikor ön megszületett egy világűrbeli objektum teljesen egyedi pozícióban helyezkedett el az égen, ami alapvetően meghatározta az ön személyiségét. Alul fontos információkat találhat meg a bolygókról, a Holdról és az Aszcendensről, valamint a pozíciójukról.

8a9A11°01'H14°34'bB17°25'10C16'c11d12K14°08'e1f2g3h4i5jJ28°17'6kG24°18'7E12°19'lI24°34'D28°34'F28°05'

11°01' b (a)

Az ön Nap jegye Bika

A A Nap: A temperamentumot határozza meg, valamint az identitást és azt ahogyan mások érzékelik önt, így ez az ön energiájának a forrása.

omikron Tau RA:3H26m Dec:9°5' lambda Tau RA:4H2m Dec:12°32' Hyadum I RA:4H21m Dec:15°40' Hyadum II RA:4H24m Dec:17°35' Alcyone RA:3H48m Dec:24°9' Ain RA:4H30m Dec:19°13' tau Tau RA:4H43m Dec:22°59' Alnath RA:5H27m Dec:28°37' Aldebaran RA:4H37m Dec:16°32' theta Tau RA:4H30m Dec:15°54' zeta Tau RA:5H39m Dec:21°9'

A Bika a Vénusszal áll kapcsolatban, amit szépsége és frissessége jellemez. A Bikák materialisták, akik hasznosságot igyekeznek felfedezni mindenben. Azonban nagyon érzékenyek, és sokszor megadják magukat saját érzéseiknek. Nagyon jellemző rájuk, hogy kitartóan küzdenek a céljaikért. A föld jegy szülöttei tavasszal születtek, ezért imádják a természetet és a művészeteket, ahol kiélhetik kíváncsiságukat és a tapasztalatok iránti igényeiket. Minden energiájukat a tapasztalatszerzésnek szentelik. Első látásra a Bikák kicsit visszahúzódónak és megközelíthetetlennek tűnhetnek, de nagyon is képesek teljes lángon élvezni az életet.

Fejlett valóságészlelésük miatt az új dolgokkal szemben néha bizalmatlanok. Elvi alapokon álló emberek, és ha van egy álmuk, képesek mindent alávetni annak érdekében, hogy elérjék a megvalósulását. Ennek oka egy másik jellemzőjük, a céltudatosság. A Bikák nagyon egyenes és ambiciózus emberek, és megpróbálnak minden versenyben győzedelmeskedni. Kötelességtudóak és nagyszerű humorérzékük van. Nagyétkűségben szenvednek, ami gyakran megtermett alkatot kölcsönöz nekik.

A Bikák gyengesége az őszinteségükkel áll összefüggésben. Könnyen megsérthetők, és következetességük miatt szinte lehetetlen megváltoztatni a véleményüket, vagy megbocsátást nyerni tőlük. A nyugalom és kényelem iránti vágyuk már-már a lustasággal határos. A legnagyobb gyengeségük és ezáltal a legnagyobb rájuk leselkedő veszély azonban a makacsságuk, amit céltudatosságuk és ambiciózusságuk okoz. Néha annyira mélyen vannak az ötleteikben és a terveikben, hogy minden érvet és ellenvetést elutasítanak, nem számít, azok mennyire fontosak, emiatt néha érzéketlenül viselkednek.

Ami a karriert illeti, a Bikáknak nincs problémájuk, mert nagyon szorgalmasak és motiválja őket a pénzkeresés. A céltudatosságuk és erőfeszítéseik magas fizetéssel is járnak. Így olyan szakmákat választanak, ahol kihasználhatják makacsságukat, kitartásukat és személyes képességeiket. Szeretnek nyugodt környezetben dolgozni, és előnyben részesítik az olyan feladatokat, ahol nem kell túlzott mentális vagy fizikai erőfeszítéseket tenniük.

A kapcsolataikban a Bikák nagyra értékelik a szerető gondoskodást, és szeretik a bókokat. Mindig számíthatsz rájuk, még ha az érzékiségük miatt fenn is áll a hűtlenség veszélye. Sokszor nagyon váratlanul házasodnak. Szükségük van rá, hogy a közeli barátaikra hagyatkozhassanak, és stabil családi hátteret tudhassanak maguk mögött.

17°25' b (a)

Hold a Bikában

B A Hold: A szívre, a lélekre és a belső énre gyakorol hatást. A Hold befolyására félénkké és érzékennyé válunk.

A Bika Hold általában nyugodt és kiegyensúlyozott. Másrészről viszont elv vezéreltek, és gyűlölnek bármi nemű változást, akkor is, ha az szükséges és elkerülhetetlen. Nem csoda, ha mindent megtesz, hogy a komfort zónáján belül maradjon, ott ahol minden ismerős. Így védekezik a külső behatásokkal szemben, amiket az esetek többségében gyanúsan szemlél.

Kifejezetten kitartó tud lenni, ha akar valamit, ami határozott előnyökkel járhat. A kitartást partnereiben is keresi, mivel ezt a vonást olyan nagyra tartja. Stressz alatt hajlamos összezavarodni, leblokkolni és bezárkózni. Megeshet, hogy apatikussá, nemtörődömmé válik.

14°08' e (d)

Az Oroszlán aszcendens

K Aszcendens: Meghatározza a belső kezdeti energiánkat, a világképünket és a dolgokkal kapcsolatos véleményeinket.

az eredmény típusának időpontjához és dátumához

1°16' c (b)

Merkúr az ikrekben

C Merkúr: Az intellektusra és az önkifejezési képességünkre gyakorol hatást; befolyásolja a kapcsolatokat és a személyiség fejlődést is.

A Merkúr a saját jegyében, ami az Ikrek, szilárd, okos a nyitott természetet eredményez. Kitartó jellemük beszédstílusukban is megmutatkozik, gyakran alapozzák tényekre mondandójukat. Éppen ezért meggyőzőnek tűnnek az amúgy szkeptikus emberek szemében is. Örömmel tölti el őket, ha új szavakat tanulnak, fejlesztik szókincsüket.

28°34' l (l)

Vénusz a Halakban

D Vénusz: Az érzelmeinkre gyakorol hatást, a szeretet és a kapcsolatokat szimbolizálja.

A Vénusz a Halakban csillagállás nagyon romantikus. Anélkül képes elcsábítani másokat, hogy bármit mondana vagy tenne. Nyitott az új élményekre, a flörthöz is megjön a kedve. Párkapcsolatban kissé bizonytalanná válhat, mert nehezen alakit ki stabil kötődést társával.

12°19' l (k)

Mars a Halakban

E Mars: A fizikai és mentális erőnkre gyakorol hatást, emellett a szexuális életet és egészséget is befolyásolja.

Azok, akiknél érvényesül a Mars hatása a Halakban, hezitálás nélkül belekeveredhetnek olyan helyzetekbe, amikből nem győznek kiutat keresni később. A reakciói jellemzően impulzívak és megjósolhatatlanok. Ezen időszakok energiái elsősorban érzelmiek, ezért is hatnak Önre a szokásosnál erősebben a művészetek.

28°05' l (l)

Jupiter a Halakban

F Jupiter: A fejlődést és a találékonyságot szimbolizálja, de negatív hatást gyakorol a kockázatos üzleti vállalkozásokra és a szerencsejátékra.

A Jupiter hatása felerősödik a Halakban, táplálja a fantáziát, művészi önkifejezést, legyen szó zenéről, táncról vagy festészetről. A kalandvágyat is felébreszti bennünk, nem ritka, hogy arról fantáziálunk, átkelünk a tengeren, vagy elveszünk egy lakatlan szigeten. Egyedül is remekül érzi magát, hiszen a képzelete leköti figyelmét. Az emberek ilyenkor nagyvonalúak, gyakran adakoznak jótékony célra.

24°18' k (j)

Szaturnusz a Vízöntőben

G Szaturnusz: Általában az akadályok és a nehézségek felbukkanását vetíti előre; a hatására komollyá és visszahúzódóvá válunk.

A Szaturnusz a Vízöntőben más emberek iránti viszonyulásunkban mutatkozik meg leginkább. Képes felelősséget vállalni másokért, még akkor is, ha bizalmatlan irányukba. Betartja a szabályokat és udvariasan viselkedik. Lehet, épp ezért tartják olyan sokra a munkahelyén, hiszen a hozzáállásában keresve sem találni kivetnivalót. Jól ki jön a hatóságokkal és a munkaadójával egyaránt.

14°34' b (a)

Uránusz a Bikában

H Uránusz: A fejlődést és az új ötleteket szimbolizálja.

Ez a csillagállás – Uránusz a Bikában – nagyon makacs és elkötelezett lehet, míg a gyakorlatban igen újszerű, progresszív ez a kombináció. Az anyagi stabilitás most prioritást élvez életében, sőt a vágy, hogy biztos tőkével rendelkezzen, egészen türelmetlenné teszi.

24°34' l (l)

Neptunusz a Halakban

I Neptunusz: Önmagunk elvesztését és az identitásproblémákat szimbolizálja.

Amikor a Neptunusz a Halakban van, szilárdan áll saját házában. Ez jelentős spirituális erőket szabadíthat fel, így hite is megerősödhet. Mások rokonszenvesnek és nagyvonalúnak látják, noha nincs békében saját magával, bizonytalan identitását illetően. Ez a csillagállás kedvez a zenének, táncnak és más művészeteknek.

28°17' j (i)

Plútó a Bakban

J Plútó: Rendkívül fontos dolgokkal áll összefüggésben: halál, túlélés, tilalmak, igazságosság. A hatása hosszú ideig tartó.