15.9. 2021

Angyali számok

Ha eltávolodunk az angyal klasszikus fogalmától, amelyet az egyház határoz meg, azt találjuk, hogy az "angyal" szó héberből származik és jelentése "hírvivő". Csak az ókori Görögországban kezdték ezt a koncepciót összekapcsolni a vallással és az egyházzal. Az angyalok évszázadok óta hírnökök voltak. Korábban figyelmeztették az embereket katasztrófákra, háborúkra vagy más fontos eseményekre. Megpróbáltak segíteni az embereknek. Felkészíteni őket a közelgő változásra, figyelmeztetni a veszélyre, tanácsot adni nehéz helyzetekben vagy jó irányba terelni ezeket.

Angyali számok

Az angyali számok univerzális kommunikációs eszközként működnek az emberek és az angyalok között. Ezek a számok vesznek körül bennünket. Gyakran lehet az időt mutató óra, de a számok jelen lehetnek egy elhaladó autó szokatlan rendszámán vagy egy nyugtán is. Természetesen mindig, ha ugyanazokat a számokat látja, akkor ez egy jel. Hallgasson a megérzéseire és a belső érzésekre.

Minden számnak megvan a sajátos jelentése külön-külön, párban és hármasával is. Ha ugyanazokat a számokat többször is látja, biztos lehet benne, hogy az angyalok megpróbálnak Önnel beszélni. Mit akarnak Önnek mondani? A következő bekezdésekben megtudhatja. Elkészítettük az Ön számára legjelentősebb angyali számok listáját.

Az egyes angyali számok jelentése

111 vagy 1111 - ezen a számon keresztül az angyalok arra buzdítanak, hogy vigyázzunk a gondolatainkra, mert ezekkel teremtjük meg jövőnket. Ez azt jelenti, hogy felgyorsítjuk gondolataink valósággá való átalakulását. Más szavakkal, figyelmeztetnek minket, hogy kerüljük a negatív gondolatokat.

222 - ezzel a számmal az angyalok azt mondják, hogy minden jól alakul. Ne veszítse el a hitét, és álljon ki önmagáért; erőfeszítéseit megjutalmazzák.

A 333 azért jelentős szám, mert megerősíti az angyalok jelenlétét egy adott pillanatban és segítő erejüket. Használja ki és mondja el nekik a kívánságait, vágyait. Használja ki, és mondja el nekik a kívánságait.

444 - ez a szám támogat bennünket abban, amit csinálunk. Biztosíték arra, hogy jó irányba haladunk és kitartónak kell lennünk, hogy elérhessük céljainkat. Tehát, ha meglátja ezt a számot, nyugodtan pihenhet, minden rendben van.

Az 555 nagyon erős szám. Az angyalok figyelmeztetnek, hogy ne ragaszkodjunk a múlthoz, mert blokkoljuk az új energia áramlását és így nem léphetünk előre. Bejelentik a közelgő változásokat, amelyek fontosak lesznek a mentális fejlődés szempontjából. Ne állj ellen; minden a te érdekedben történik.

666 - ezzel a számmal az angyalok arra figyelmeztetnek, hogy ne koncentráljon túl sokat az anyagi dolgokra. A gondolatai nincsenek összhangban; inkább a lelki dolgokra kell koncentrálnia és azon kell dolgoznia.

1212 - bezárást vagy befejezést jelent. 12, például az év hónapjai vagy az állatöv egyedi jelei. Az angyalok azt mondják, hogy valami véget ér az életében és valami új kezdődik.