2.11. 2019

Numerológia mindenkinek

Napjainkban a numerológia egy egészen felkapott téma. Csakúgy mint az asztrológiában, itt is sokat elárulhat rólunk a születésünk ideje, így nem véletlen, hogy ezt a két tudományt összekapcsolják. A különbség csupán annyi, hogy itt nem a bolygókat, hanem a születési dátumunk számait vizsgáljuk, különös figyelmet fordítva a szummára.
Minden számnak saját rezgése van, amely személyiségünknek bizonyos attitűdöt és jellemzőket ad, vagy meghatározza a következő nap, hónap vagy év eseményeit. Azonban a numerológia alapja, amelyet ma megvitatunk, az életünk száma.
Hogyan számoljuk ki az életszámunkat?
Egy egyszerű példával fogjuk bemutatni, hogyan tudod kiszámolni az életed számát. Tegyük fel, hogy november 21-én születtél. Minden számot adj össze.

Numerológia mindenkinek

2 + 1 + 1 + 1 + 1 + 9 + 8 + 4 = 27

A kétjegyű eredmény számait add össze – a mi esetünkben az életszám kilenc. Az egyetlen kivétel az az a 11 amely saját rezgésekkel rendelkezik. Most pedig nézzük a jellemzéseket:
1 - Azok az emberek, akiknek ez az életszámuk, függetlenek, energikusak és nagyon kíváncsiak. Általában mások segítsége nélkül érik el céljukat, és ezért gyakran vezető típusok, nemcsak karrierjükben, hanem magánéletükben is, ahol állandó csodálatra van szükségük.

2 - A „kettes” életszámmal született emberek erős intuícióval és megértéssel rendelkeznek mások számára. Ezek szerények és érzékenyek, de nehéz pillanatokban hangulatemberek és határozatlanok lehetnek. Ezek az emberek habzsolják az életet, mivel félnek a magánytól.

3 - A „három” természeténél fogva nagyon kreatív és intelligens. Az összes eseményt képzeletükön keresztül érzékelik, és ezért gyakran viszonylag kritikus hozzáállást tanúsítanak szeretteikkel szemben. A másokkal való kapcsolat azonban feltétlenül szükséges számukra, de csak akkor, ha nem tartoznak a sztereotípiához.

4 - A "négyes" számmal rendelkező személyek általában nagyon szorgalmasak, tartósak és erősek. Ezeknek az egyéneknek nincs problémája a logikai gondolkodást igénylő feladatokkal. Másrészt viszont bizalmatlanságot okozhatnak, ezért állandó dicséretre és megerősítésre van szükségük.

5 – Az ,,öt” gyűlöli az összes korlátozást és szabályt. Ők a kalandos természetűek, és minden körülmények között vonzódnak az utazáshoz és a szabadsághoz. Nem könnyű velük egy kapcsolatban lenni, mert nagyon impulzív, ideges és türelmetlen.

6 - A "hat" életszámú egyének természete általában érzékeny és romantikus. Boldognak érzik magukat, ha partnereik és családjuk szeretetét élvezik. Ha nem kapnak szeretetet, könnyen beleeshetnek a depresszióba, vagy akár betegek is lehetnek.

7 - A "hét" számmal született emberek a gyógyítók szerepét kapják az életük során. Mások segítése a vérükben van, amit erős együttérzésük és megértésük erősít. Majdnem mindig új és friss módokat keresnek a problémák megoldására.

8 - A "nyolc" életszám hordozói erős szervezeti és vezetői képességekkel rendelkeznek. Materialisták, akiknek az életében egyensúly, mind a kívül, mind a belül. Gyakran függenek a függőségektől.

9 - A "kilenc" számmal született emberek nagyon barátságosak és bölcsek, gyakran olyan mértékben, hogy felelősséget vállaljanak mások problémáival és helyzeteivel szemben, amelyek elnyomhatják azok potenciálját. Az anyagi dolgok nem fontosak számukra, inkább odafigyelnek a szeretetre.

11 - Ez a szám a numerológia mestere. A benne született emberek választhatják a második számú csendes és könnyű utat, vagy a 11. számú kemény utat. Általában zseniálisak, és gyakran magányosnak érzik magukat. A gyakori hangulatváltozásoktól is szenvednek, és a természetfeletti dolgokhoz is vonzódnak, ami nagyon titokzatossá teszi őket.