Hold a Skorpióban

A Hold: A szívre, a lélekre és a belső énre gyakorol hatást. A Hold befolyására félénkké és érzékennyé válunk.

Skorpió: A Skorpió jegy szülötteire a leginkább az jellemző, hogy mindent nagyon rendkívü...

A Hold a Skorpióban állás nagyon érzelmessé teszi az embereket és ez megmutatkozik beszédstílusukban is. Azok körében érzi biztonságban magát, akikben bízik, és akik előtt őszintén beszélhet, anélkül, hogy elnyomná az érzéseit. Fordított helyzetben, ha nem érzi magát komfortosan, hajlamos lehet zárkózottá válni.

Nyomás alatt nehézséget okoz Önnek, hogy megszabaduljon kétségeitől és legyőzze bizonytalanságát. Ha fenyegetve érzi magát hajlamos támadni a szavaival, akár féltékenykedhet is. Kritikus helyzetekben egészen beszűkülhet a gondolkodása.


Ezen napok energiája tele lesz érzelemmel. Ne lepődjünk meg, ha impulzívan, sőt, féltékenyen lépünk fel, ha fenyegetve érezzük magunkat. Egyfajta védekező mechanizmus ez, ami a tudatalattiból tör a felszínre.

A legtöbb új helyzethez nehezen alkalmazkodik, ezért próbálja kerülni a változást mindaddig, amíg nem szükségszerű, hogy szembenézzen vele.

Másrészről a makacsság és akaraterő, amit a napokban tapasztal magában, segítheti céljai elérésében. Remekül fogja magát érezni, hisz nyerő szériában van. Ugyanakkor, ha kétsége támad, bezárkózhat, és érzelmileg függővé válhat.