Vízöntő Horoszkóp 2021

Valószínűleg nincs olyan állatöv jegy, amely olyan barátságos, mint a levegő jegyű Vízöntő. Természetesen sok embert vonzanak, mert jelenlétük nagyon jótékony és élvezetes lehet. A probléma az, hogy nem tudják, hogyan kell pontosan közölni az érzéseiket, és így ahelyett, hogy valamit elmagyaráznának, egyszerűen bezárkóznak. A Vízöntőre vonatkozó 2021-es horoszkóp nagy kihívást jelez, mert kénytelenek lesznek kifejezni érzéseiket. Ellenkező esetben sok hosszú távú, minőségi kapcsolat elveszíthetnek.

Tavasszal a tempója valamennyire lelassul, ezért úgy tűnhet, hogy nem halad előre. Legyen reményteli. Tekintse ezt az időszakot egyfajta hibernációnak - amikor eljön az idő, akkor mindez megérte. A rutin kezd idegeire menni, tehát próbáljon meg új hobbit találni, vagy tanulmányozza azt a területet, amely egy ideje vonzza.

A Vízöntőben lévő Jupiter befolyása miatt a nyár egy kicsit nehezebb lesz. Lehet, hogy megtett valamit, amit most megbán. Végül a Vízöntő kénytelen lesz igazat mondani, tehát nincs értelme halasztani semmit. Ha a horoszkópot nézzük, akkor az őszinteség megéri. Tegye félre azt a vágyát, hogy mindent elraktározzon, és nyíljon ki egyszer. Kezdetben nem lesz könnyű, de végül nem fogja megbánni.

2021 második felében a családja válságon megy keresztül. A horoszkóp szerint elkezd majd kijönni azokkal a tagokkal, akikkel korábban nem volt jó a kapcsolata. Emiatt családja két táborra oszlik, tehát számíthat a félreértésekre.

A Vízöntő általában szorongó, és ha nem dolgozik rajta, akkor nem lesz jó vége. Ne feledje, hogy ez is elmúlik majd, és hamarosan boldogabb lesz, mint valaha. Néhány vihar nem azért jön, hogy elpusztítsa az életed - hanem azért, hogy megtisztítsák az utadat és segítsenek növekedni.

2021 vége nagyon békés lesz, de szükségét fogja érezni, hogy elszigetelje magát. Lehet, hogy nem fog kedvet érezni semmilyen tevékenységhez a barátaival, de biztosíthatjuk Önt, hogy ha megteszi, akkor nem fogja megbánni. Időnként a környezet és mások perspektívájának megváltoztatása valóban előnyös.