Vízöntő Horoszkóp 2019

A horoszkóp szerint a csillagok kedvező állásának köszönhetően a 2019-es esztendő egy kifejezetten pozitív időszak lesz a Vízöntő számára, ami különösen igaznak bizonyul a magánélete alakulásának esetében. Ugyanakkor viszont a karrierje terén is pozitív fejleményekre számíthat. A Vízöntő jegyének szülöttei, akinek az uralkodó bolygója az Uránusz, rugalmas hozzáállású, társaságkedvelő emberek, akik ezen tulajdonságaikat kiválóan tudják kamatoztatni az emberi kapcsolatok terén. Másrészt viszont rendkívül alaposak, és szükség esetén komolyak is tudnak lenni, ami komoly előnyt jelent számukra a munka terén. Emellett nagyszerű képzelőerővel rendelkeznek, és tele vannak kiváló, konstruktív ötletekkel is. Ami gyengeségként felróhat számukra, az a kellő kitartás hiánya. Emiatt bizony sajnos időnként nem képesek megvalósítani az elképzeléseiket.

Már a 2019-es esztendő kezdetén egy hatalmas lehetőséget ajándékozhatja meg a sors a szingliként élő Vízöntő csillagjegyűeket. A horoszkóp szerint ezidőtájt a Nyilas csillagképben elhelyezkedő Vénusz planéta hatása kivételesen erős lesz, aminek köszönhetően egy izgalmakban, és új élményekben bővelkedő periódusra számíthat. Ebben az időszakban mágnesként fogja maga köré vonzani az önhöz hasonló beállítottságú embereket, így temérdek esélye lesz a kalandozásra, és az új ismeretségek kialakítására. Az esztendő elejére jellemző kedvező bolygóállásból a tartós párkapcsolatok is profitálhatnak. Ebben az időszakban a sztereotípiák elveszítik jelentőségüket, és úgy érzi majd, hogy a párkapcsolata a régi fényében tündököl.

A tavasz javarészt a munkáról fog szólni. A horoszkóp szerint ebben a periódusban egyáltalán nem lesz híján a feladatai tökéletes elvégzéséhez szükséges önbizalomnak. Így vitás kérdések esetében bárkit képes lesz meggyőzni az igazáról. Ne féljen használni az átlagon felüli kommunikációs készségeit! A Vízöntő ebben a periódusban minden előtte álló akadályt játszi könnyedséggel fog venni.

2019 nyara egy energiákban bővelkedő időszak lesz, ezért ideálisnak fogja érezni a közösségi eseményeken való részvételre, illetve a randizásra. Olyan érdekes emberekkel ismerkedhet meg, aki segítenek önnek kiszélesíteni a látókörét. A szingliként élő Vízöntők számára ebben a periódusban számos remek alakalmuk lesz a lelki társukkal történő megismerkedésre is. Az érzelmei ezidőtájt rendkívül intenzívek lesznek, így ha olyan személlyel hozza össze a sors keze, aki önnel egy hullámhosszon van, akkor szinte érezni lehet majd a kettejük közötti szenvedély izzását. A horoszkóp szerint viszont fontos, ezekben a napokban is megmaradjon a realitás talaján, és ne ragadtassa túlzottan el magát. A többletenergiát érdemes sportolásra fordítania, amivel jó szolgálatot tesz az egészségének is.

A Mérleg csillagképben álló Mars bolygó hatása miatt az őszi időszak meglehetősen racionálisnak, és érzelmi szinten kissé hűvösnek ígérkezik. A korábbi érzései legyenek akár pozitívak, vagy negatívak mostanra elveszítik jelentőségüket, ezért 2009 októbere tájékán semmi sem vonhatja el a figyelmét a korábban kitűzött céljaitól. Előfordulhat, hogy az ősz folyamán némiképp megrendül a bizalma a partnerében. A horoszkóp szerint viszont semmiféleképpen nem szabad elnapolnia a felszínre került problémák megbeszélését.

Az év végének közeledtével a csillagok elhelyezkedésében ismét változás következik be, aminek köszönhetően a munkahelyén és a párkapcsolatában is egy stabil, nyugodt időszak vár önre. Bőségesen lesz szabadideje, amit a barátai, és a szerette körében is eltölthet. Érdemes ezidőtájt például a távoli rokonait is meglátogatnia, akiktől érdekes, izgalmas új híreket tudhat meg. Fontos viszont, hogy az év vége felé a Vízöntő óvatos legyen, máskülönben kisebb sérüléseket szenvedhet.