Szűz Horoszkóp 2019

A Szűz jegy szülöttei, akinek az uralkodó bolygója a Merkúr rendkívül racionális gondolkodásúak. Szeretik, ha a rend veszi őket körül, mivel így képesek mindent precízen és professzionális módon megoldani. A horoszkóp szerint a 2019-es esztendő egy kifejezetten sikeres periódus lesz a Szűz csillagjegyűek számára. Olyan izgalmas, érdekes eseményeken vehetnek rész - főként a magánéletük terén -, amelyekben az előző év nem igazán bővelkedett. A remek tulajdonságaiknak köszönhetően a Szűz csillagjegyűek komoly sikereket érhetnek el ebben az esztendőben a karrierjük terén is.

A 2019-es év kezdetén a Szűz jegy szülötteit a nagymértékű belső erő, és a küzdőszellem térnyerése fogja jellemezni. Ez elsősorban a Merkúr planéta számukra kedvező elhelyezkedésének lesz betudható. Ezen időszak során könnyen kitűnhet a kollégái közül a gyors döntések meghozatala, és a vezető képességei latba vetése révén. Ha szeretne előrelépést elérni a karrierje terén, akkor ennek pont most lesz itt az ideje. Ebben a periódusban a magánélete terén a szeretetben sem fog hiány szenvedni.

A tavaszi hónapok a magánélete terén pozitív változásokat hoznak majd. A horoszkóp szerint egy nagy jelentőségű, boldog családi esemény bekövetkeztére is számíthat. Ugyanakkor az élet meglehetősen felgyorsul majd ön körül, ami diszkomfort érzettel töltheti el. Ezidőtájt érdemes lesz az ön által jól ismert dolgokhoz ragaszkodnia. Ez a periódus egy kimondottan kedvező időszak lesz a tartós párkapcsolatban élő Szűz jegyűek számára. Nem lesz híján a kezdeményező készségnek, és könnyen képes lesz kimutatni a partner iránti érzelmeit, aminek köszönhetően megerősödik a kettejük közötti kötelék.

A 2019-es esztendő nyarának beköszöntével a Szűz jegyűek a Rák csillagképben álló Vénusz planéta erős hatása alá kerülnek. Ebből előnye és némi hátrány is származik majd: az érzelmei rendkívül mélyek lesznek, és kifejezetten élvezni fogja ezt a periódust. Az ekkortájt szerzett élmények az élete egészén elkísérik majd, ugyanakkor viszont eléggé sérülékeny is lesz a fokozott érzékenysége miatt. A horoszkóp ezért azt tanácsolja önnek, hogy jó alaposan gondolja meg, hogy kinek tárja ki a szívét. Szerencsére az időszak egész folyamán bármikor számíthat a szerettei támogatására.

Az ősz során a csillagokból nyert többletenergiát érdemes a munkájára, és a gyakorlati ismeretei bővítésére fókuszálnia. Így biztos lehet benne, hogy a fokozott erőfeszítései nem kerülik majd el a felettesei figyelmét. A horoszkóp szerint viszont ebben az időszakban a magánéletbeli kapcsolatai, és a partnere iránt érzett szeretet negatív hatással lelhet önre, amennyiben hagyja, hogy elvonják a figyelmét a feladatairól. Próbálja meg elválasztani a magánéletét a munkájától, ugyanis csakis így érheti el a harmonikus egyensúly állapotát.

A 2019-es esztendő végén a szabadidejét érdemes a szerettei körében eltöltenie, akiknek a társaságában ellazulhat, és kellemesen kikapcsolódhat. A munkahelyén nem lesznek említésre méltó események ebben az időszakban. A problémák elkerüléséhez bőven elengedő lesz, ha tartja a tempót a kollégáival. Ha így tesz, akkor minden energiáját ismét a magánéletére fordíthatja majd. Fontos, hogy ebben az időszakban a Szűz nem féljen kimutatni az érzelmeit az általa szeretett személynek, és ne hagyja, hogy az sors kínálta remek lehetőségek kicsússzanak a kezéből. A hideg idő beköszöntével ne becsülje alá a betegségek megelőzésének jelentőségét, és fordítson kellő figyelmet az egészsége megőrzésére.