Skorpió Horoszkóp 2020

A Szaturnusz erős befolyása miatt a Skorpióra vonatkozó Horoszkóp 2020 egy hullámvasútra hasonlít majd – folyamatosan fel és le mozog. A Mars által uralt víz elem szülöttjei nagyon különbözhetnek egymástól, ami azt jelentheti, hogy a legkedvesebb, de a legidegesítőbb emberek is köztük vannak. Ami a legtöbbjükben közös, az az erős akarat és a világos elképzelés arról, hogy mit is szeretnének.

Januártól márciusig a Skorpió nem igazán fogja jól érezni magát senki társaságában, ami a barátaira, partnerére és családjára is vonatkozik. A horizonton nagy változások várhatóak, és velük együtt negatív gondolatok is előjönnek majd, ami miatt a legkisebb felmerülő problémán is felbosszantja magát. Ebben az időszakban jobb, ha nem indít vállalkozást, fektet be, vagy vált munkahelyet.

Ahogy a tavasz megérkezik, a helyzet egyre jobbra fordul. Minden problémája eltűnik, és ezáltal az elméje újra kitisztul. A horoszkóp azt tanácsolja, hogy ezt az időszakot személyes, szellemi, vagy akár karrier terén lévő növekedésre használja. Most teljes mértékben bízhat a megérzéseiben, így a legtöbbet ki tudja majd hozni minden lehetőségből. Különösen sikeres lesz, ha csapatban dolgozik, ahol természetes és alkalmas vezető válik Önből.

A nyár ideális alkalom lesz arra, hogy a kapcsolatain dolgozzon, különösen a szerelmi kapcsolatain. Ebben az időszakban a Skorpió és partnere probléma nélkül egyetért majd mindenben, ami felébreszti majd az érzékiséget, ami csak egy jelzésre cárt. A horoszkóp szerint a munkahelyén semmi kellemetlen meglepetés nem várható, úgyhogy ha szeretne, nyugodtan elmehet akár egy romantikus nyaralásra is.

Az ősz és az év vége rendkívül örömteli lesz a szingli Skorpiók számára. Bár kint dermesztően hideg lesz, egy érdekes személy lép majd be az Ön életébe, aki felmelegíti majd a szívét. Ha már egy ideje tetszik Önnek valaki, itt az idő cselekedni. Egész éven át sok erőt és kitartást szerzett, és ha ezt most kihasználja, akár azt a szerelmet is megkaphatja, amiről mindig is álmodozott.