Skorpió Horoszkóp 2019

Azok az emberek, akik ezen víz jegy szülöttei, igazi harcosok és rendkívül erős akaraterővel bírnak. Ugyanakkor viszont az empatikus és gondoskodó személyiségük jókora előnyt jelent számukra az emberi kapcsolatok kialakításának és fenntartásának terén. A csillagok állása szerint, és a horoszkóp alapján, a Skorpió számára a 2019-es esztendő egy pozitív energiákban bővelkedő, remek időszak lesz. Ez a megállapítás különösen igaz az év első fele végét jelentő periódus esetében. Bármilyen akadály álljon is majd ön előtt ezidőtájt, játszi könnyedséggel képes lesz megbirkózni vele.

A horoszkóp szerint a 2019-es esztendő kezdete egy nyugodt, csendes időszak lesz, amely során temérdek ideje lesz hozzászoknia azon újdonságokhoz, amelyeket ez a periódus tartogat önnek. A Halak csillagképben elhelyezkedő Hold hatására koncentrációs problémái adódhatnak. Emellett hajlamos lesz elrugaszkodni a valóságtól azért, hogy elmerülhessen az saját maga által teremtett fantáziavilágba. Ebben a periódusban a Skorpió csillagjegyűek számára az érzelmek nagyobb jelentőségűek lesznek, mint a racionális gondolkodás. Éppen ezért, ha komolyabb mérvű döntések előtt áll - például a munkahelyét érintők -, akkor érdemes azokat későbbre halasztania.

A tavasz beköszöntével a Skorpió csillagjegyűek ismét nyitottan fordulnak az őket körülvevő világ felé. Az előző időszak stagnálásához képeset egy jóval aktívabb periódus vár majd önre. Ezekben a hónapokban a sportolók kimagaslóan teljesíthetnek, és a szingliként élők előtt esély nyílik arra, hogy változtassanak az életükön. Pozitív energiát fog sugározni magából a környezetébe, ami meglehet, hogy a több potenciális partnert is bevonz majd az életébe. Ez az időszakban számos alkalma nyílik majd a szórakozására is, így garantáltan nem fog unatkozni. Fontos viszont, hogy ne hanyagolja el a munkáját. Nem éri meg visszavennie a tempóból, mivel a főnökei jó eséllyel kiszúrhatják a túlzott "lazaságát".

A 2019-es esztendő nyári időszaka a Skorpió esetében elsősorban a munkáról fog szólni, és végre lehetősége lesz rá, hogy megcsillogtathassa képességeit. A Merkúr planéta optimális helyzetéből adódóan, aminek hatásai főként júliusban lesznek érzékelhetők, temérdek mentális energia birtokában lesz. Ennek révén képes lesz könnyen megbirkózni bármilyen problémával. Ebben az időszakban szó szerint nélkülözhetetlen lesz a felettesei számára. A horoszkóp azt tanácsolja, hogy ne hagyja, hogy a siker a fejébe szálljon, és igyekezzen szerény maradni.

Az ősz beköszöntével egy nyugodtabb időszak jön el az életben. A Skorpió csillagjegyűek ezidőtájt a karrierjük és a magánéletük esetében is egy stabil, nyugodt periódusra számíthatnak. A tartós párkapcsolatok megerősödnek. Ez főként annak lesz köszönhető, hogy a Skorpió csillagjegyűeknek a korábbiakhoz képest jóval több szabadidejük lesz, amit kedvük szerint eltölthetnek majd az életük párjának társaságában. A szinglik magánéletében is pozitív események várhatók, mivel számos alkalmuk nyílik majd az ismerkedésre.

A Mérleg csillagképben álló Merkúr bolygó, amelynek a hatása a 2019-es esztendő vége felé lesz érzékelhető, egy nyugodt periódust hoz el a Skorpió csillagjegyűek életébe. Ugyanakkor megeshet, hogy a sors egy bonyolult döntés elé állítja önt, és némi időre lesz szüksége ahhoz, hogy rájöjjön, mit is akar pontosan. Szerencsére ekkor is számíthat a partnere, a barátai, és a családtagjai támogatására. A döntésétől függetlenül biztos, hogy maximálisan kitartanak majd ön mellett.