Skorpió Horoszkóp 2018

A csillagok nagyon pozitív évet ígérnek 2018-ban a Skorpiók számára. Az év első fele lesz különösen sikeres. A jegy uralkodó bolygója a Mars, a jegy szülöttei általában magabiztos és kitartó személyek. Személyiségüknek köszönhetően különösen a karrier terén remekelnek, ahol bármit elérnek, amit szeretnének. A kapcsolatok terén a horoszkóp semmi kiugró eseményt nem tartogat. Unatkozni azonban nem fog, rengeteg szórakozás és potenciális partner vár Önre.

Már az év legelején rengeteg pozitív energiára számíthat a munkahelyén. Egyenesen halad a céljai felé, amiket hamarosan el is fog érni. Vigyázzon azért, hogy ne legyen túl gátlástalan az igyekezete, mert megbánthat valakit, aki közel áll Önhöz.

2018 tavaszával a Skorpiók életébe beköszönt a szerelem, mivel a horoszkóp szerint a Halakban álló Vénusznak köszönhetően az emberek tisztelni fogják Önt. Nagyon könnyű lesz megtalálni Önnel a közös hangot, ezért nem csoda, ha a lehetséges partnerek tapadnak Önre, akár a mágnesre. Az is előfordulhat, hogy olyan helyzetbe kerül, ahol többek közül kell letennie valaki mellett a voksát. Az időszak egyetlen hátránya a túlzott hiszékenység, aminek Ön lesz a szenvedő alanya.

A meleg nyári hónapokkal a kapcsolatai elgyengülnek. Ideje, hogy a munkára koncentráljon, ha nem szeretne bajba kerülni, főleg 2018 júliusában. Szerencsére a Vízöntőben álló Marsnak köszönhetően jól szervezi a dolgait, ezért képes lesz a lehető legtöbbet kihozni az idejéből, és végül mindent rendben tartani. Olyan nincs azonban, hogy valaminek ne legyen ára, Önre is nehéz idők várnak.

A horoszkóp szerint a munkahelyi helyzet 2018 őszére normalizálódik. A kapcsolatok terén azonban kisebb problémákra számíthat. Ne feledje, hogy nem érdemes a családjára zúdítani a munkahely miatt érzett haragját. Néhány ember ellenzi majd a vérmérsékletét, ami konfliktusokat eredményezhet.

Az év vége érdekes helyzetet teremthet az egyedülálló Skorpiók számára. Rengeteg kaland és flört vár Önre, sőt, olyan is, amit korábban sosem tapasztalt. A 2018-as horoszkóp stabilitást ígér a hosszú távú kapcsolatai terén a télre. A vitán felülemelkedve a kapcsolata szilárdabb lesz, mint valaha. A munkahelyét illetően be kell látnia, hogy amivel idáig nem foglalkozott, már veszett fejsze, és vállalnia kell a következményeket.