Oroszlán Horoszkóp 2020

Az Oroszlán 2020-as horoszkópja a munkára összpontosít. E tűzjegy szülöttei, akiknek uralkodó csillaga maga a Nap, rendkívül céltudatosak és kitartóak, így nincs olyan kihívás a karrierjük terén, ami megrémisztené őket. Erős kreatív energiával rendelkeznek, amit gyakran arra használnak, hogy a figyelem középpontjába kerüljenek. Szeretik, ha a dolgok az ő kedvük szerint alakulnak, szóval hajlamosak az irányításra, amit a környezetük nem mindig fogad szívesen.

2020 elején, az Oroszlán olyan területeken ütközik majd problémákba, amikre korábban nem számított. Ekkor óvatosnak és diplomatikusnak kell maradnia, és előre át kell gondolni a dolgokat, mind a kapcsolatok, mind a munka tekintetében. Ne féljen megkérni egy barátját, hogy segítsen a tervezésben, és ne feledje, hogy nem kaphat meg mindent azonnal.

Tavasszal a horoszkóp a karrierje felé irányul majd. Mindenhonnan érkeznek az állásajánlatok, és ezek közül néhány azt is megköveteli, hogy külföldre utazzon. Ebben az esetben alaposan át kell gondolnia, hogy vajon megéri-e a lehetőség. Oroszlánként a vezető szerepet részesíti előnyben, így hétköznapi munkásként nem tudna kiteljesedni. Ha jár valami üzleti terv a fejében, akkor ez az idő tökéletes arra, hogy megvalósítsa azt.

A pénzügyi helyzete várhatóan veszélybe kerül 2020 közepén, ami depresszióhoz és szorongáshoz vezethet. Ne feledje viszont, ha képes volt belekerülni ebbe a helyzetbe, akkor meg is fogja találni a kiutat. Fontos, hogy ne essen kétségbe, és ne hagyja, hogy valaki más kezelje a pénzügyeit. Lehet, hogy az illetőnek nincsenek jó szándékai, és az Ön helyzete még rosszabbodhat is.

Ősztől egészen az év végéig a horoszkóp végre a kapcsolatainak kedvez majd. A munkahelyen az Oroszlán megérdemelt békére számíthat, és így rengeteg idő marad családi látogatásokra vagy kirándulásokra. A hosszú távú kapcsolatok nagyon erősek lesznek, így bármilyen akadály kerül is az útba, könnyedén átmegy azon, és továbblép. Különböző sporttevékenységekkel is erősítheti kapcsolatait, mint például a tollaslabda vagy az asztalitenisz.