Oroszlán Horoszkóp 2019

Az Oroszlán csillagjegyűek a horoszkóp szerint a 2019-es esztendőben igen sok izgalmas, érdekes eseményre számíthatnak a magánéletük, és a karrierjük esetében is. Az Oroszlán jegyében születettek életét naprendszerűnk elsöprő erejű központi objektuma a Nap uralja. Ennek köszönhetően bármikor képesek latba vetni minden tudásukat annak érdekében, hogy elérjék a karrierbeli céljaikat. Rendkívül kreativitás birtokában vannak, és a belső képességeik lehetővé teszik, hogy másokat is irányítsanak. Emellett magabiztosak, bátrak, és a mások irányába mutatott nyitottság jellemzi őket. Ugyanakkor időként híján vannak a kellő tapintatnak.

A 2019-es év eleje nem lesz egy könnyed sétagalopp az Oroszlánnak. A bolygók elhelyezkedése meglehetősen negatív hatású lesz számára, ami legfőképpen a karrierje terén lesz érzékelhető. Úgy fogja érezni, hogy híján van a kellő ambíciónak. Másrészt viszont a magánélet terén nem lesznek különösebb gondjai. A tartós párkapcsolatban élő Oroszlán jegyűeknek lehetőségük nyílik rá, hogy megtegyék a következő lépését, és egy magasabb szintre emeljék a kapcsolatukat.

A horoszkóp szerint a korábbi hektikus periódus után egy sokkal pozitívabb időszak vár önre. 2019 tavaszának beköszöntével a csillagok állása kedvezően fog alakulni az Oroszlán szempontjából. Az ezidőtájt az Ikrek csillagképben elhelyezkedő Merkúr planéta hatására rendkívül magabiztosan fog viselkedni, amit az életében előforduló viták lerendezése érdekében is jól kihasználhat. Ebben az időszakban bárkit képes lesz meggyőzni az igazáról, és még a legkényelmetlenebb helyzetekből is győztesként kerül ki, ezért a kedvező csillagállás nyújtotta előnyöket érdemes a karrierje építése terén is kamatoztatnia. Most semmi sem állhat az ön útjában, és képes lesz elérni a korábban kitűzött céljait, és mindehhez csupán némi plusz erőfeszítésre lesz szüksége.

2019 nyara az Oroszlán számára egy olyan időszak lesz, amely során a szeretet is komoly szerepet kap, és kellő figyelmet szentelhet a magánéletére, amit korábbi hónapok során kissé kénytelen volt hanyagolni. A horoszkóp szerint még a lelki társa is felbukkanhat az életében, egy nagyszerű új barát, vagy egy potenciális partner képében. A szingliként élők esetében a nyár telis-tele lesz izgalmas élményekkel, és a fülledt nyári éjszakák a flörtölésről, valamint a határtalan szenvedélyről fognak szólni.

Az ősz során az Oroszlán nem lesz képes kivédeni az őt érő stressz hatásait. Korábban kissé vett a tempóból a munkahelyén, ezért most sok mindent be kell majd pótolnia. A folyamatos, túlzott mértékű nyomás hatására meglehet, hogy némileg rosszindulatúvá válik, ami a magánéletére is rányomja majd a bélyegét. Éppen ezért a horoszkóp azt tanácsolja önnek, hogy próbáljon meg ebben az időszakban mindig higgad maradni, és ne hagyja, hogy magával ragadják az érzelmei. Ha nem így tesz, akkor bizony könnyen pórul járhat. A frusztrációtól és a stressztől például sportolás révén is megszabadulhat, ami ráadásul kifejezetten jó hatással lesz a fizikai kondíciójára.

A 2019-es esztendő végének közeledtével az Oroszlán jegy szülöttei a Bak csillagképben álló Vénusz bolygó hatását fogják érzékelni. Ennek köszönhetően nem fél majd felelősséget vállalni az emberi kapcsolataiban, és a múltbéli kudarcokból okulva, sokkal impulzívabb és professzionálisabb lesz a problémák kezelése terén. Mindezt főként azok tudják majd kellő mértékben felhasználni, akik tartós párkapcsolatban élnek. Ami a munkahelyét illeti, tapasztalni fogja, hogy a kollégái és a főnökei sem veszik önt félvállról, és odafigyelnek a javaslataira. Így képes lesz kijavítani a korábban elkövetett hibáit, ismét nyeregben lesz, aminek hála, a környezetében lévők újra felnéznek majd önre.