Kos Horoszkóp 2021

A Kos számára a 2021-es horoszkóp elsősorban az anyagi biztonság körül forog. Az év elejétől kezdve valamiféle hanyatlásnak lesznek kitéve; azonban intenzíven gondolkodni fognak a következő lépésekről, amelyeket karrierjükben meg kell tenniük. Ez a szakasz hasonlít a hernyó metamorfózisára, mivel az utána következő hónapokban egy gyönyörű pillangó jelenik meg, amely biztosan tudja majd, milyen irányba halad a karrierjük.

A tavasz elején a Kos felkészültséget, világos előrelátást és határozottságot fog érezni. Megkezdi a kitűzött munkacélok megvalósítását. Ne feledkezzen meg az élet más területeiről se, különös tekintettel az egészségre - előfordulhat, hogy megbetegszik, és nem fordít elég figyelmet erre, ami visszahathat. A munka nem minden, oda kell figyelni az egészségére, a barátaira és a családtagjaira is.

A nyár a Kos számára a 2021-es horoszkópot a kapcsolatok felé tereli. Ha komoly társa van, akkor itt a megfelelő alkalom a következő lépés megtételére. Kezdjenek el együtt élni? Jegyezzék el egymást partnerével? Vagy próbáljanak meg elvállalni egy babát? A világegyetem segíteni fogja ezekkel a döntésekkel kapcsolatban. Az érzelmes oldala minden eddiginél jobban megpróbál a felszínre törni. Vigyázzon azonban az elsietett cselekedetekkel.

A horoszkóp 2021 második felében a munka felé mutat, köszönhetően a Mars helyzetének a Szűzben. A világegyetem olyan helyzeteket fog biztosítani, amelyek beindítják a kreativitást, és gondolkodásra késztetnek. Számíthat fontos munkamegbeszélésekre, valamint olyan érdekes személyekkel való találkozókra, amelyek a kreativitás mezejére vezetik. Azt is javasoljuk, hogy olvasson, mert nagyon jól fel fogja dolgozni az információkat.

A Kosnak egész évben különös figyelmet kell fordítania egészségére. Az ebben a jegyben született emberek túl érzékenyek az évszakok változásaira, ezért megbetegedhetnek az év ezen szakaszaiban. Ezt azonban önmaga is megakadályozhatja - elegendő mennyiségű vitamin bevitelével és rendszeres testmozgással.

Az év végén a Kosnak vigyáznia kell, hogy ne legyen túl magabiztos. 2021-ben sokat ért el, és anyagi biztonságát új szintre emelte, azonban őrizze meg a szerénységet. Sikerét megfelelő módon jutalmazzák vagy fogják majd. Nem kell dicsekedni; a barátai és a családja visszaigazolják majd.